Forskalingssnekker eller hele lag med bas

Backeskaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet vil i 2018 omsette for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 900 medarbeidere over hele landet.

Backe Stor-Oslo AS er en entreprenørbedrift med 110 medarbeidere, etablert i 1946 som grunnsteinen til det som i dag er AS Backe.

Vi skaper nærings- og boligvekst i Stor-Oslo, og påtar oss oppdrag innenfor nybygg og rehabilitering for offentlige og private utbyggere innenfor vårt markedsområde i Oslo, Bærum, Asker, Drammen og Kongsberg. Selskapet har en forventet omsetning i 2019 på ca 940 MNOK

FirmaBacke Stor-Oslo
FylkeAkershus, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist02.05.2019

For å styrke vårt team innen betongproduksjon søker vi dyktige og ansvarsfulle forskalingssnekkere eller hele lag med egen bas med gode holdninger og samarbeidsegenskaper.

Kvalifikasjoner

Du har fagbrev som forskalingssnekker eller kan dokumentere lang erfaring i rollen og og behersker skandinavisk muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du er selvstendig, nøyaktig, strukturert og har god gjennnomføringsevne.

Du liker å jobbe i team, er flink til å skape gode relasjoner og er positiv og engasjert.

Vi tilbyr

I Backe Stor-Oslo satser vi på godt samspill i alle ledd basert på Tillit, Trivsel og Trøkk.

Høres dette spennende ut for deg, registrer din CV i dag, vi gleder oss til å høre fra deg.

Les mer om oss på våre hjemmesider www.backe.no

Spørsmål om stillingen

Ronald Helander

Driftssjef

Telefon 480 70 707

Inge Aspelund Johansen

Fagansvarlig egenproduksjon

Telefon 920 63 686

Søk stilling

Vis flere stillinger: