Lyngården i Trondheim. Foto: KLPLyngården i Trondheim. Foto: KLPLyngården i Trondheim. Foto: KLPAdministrerende direktør Ruth Hege Havdal KLP Eiendom Trondheim. Foto: KLPAdministrerende direktør Øyvind Strøm Microchip Norway. Foto: KLP

NCC i mål med signalbygg i Trondheim

Fredag overtar KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim fra entreprenør NCC. Eiendommen er allerede nesten fullt utleid.

Det skriver KLP i en pressemelding fredag.

– Jeg er veldig glad på vegne av våre leietakere som får jobbe i et så flott og smart bygg med masse kvaliteter; et miljøbygg for fremtiden som vi er kjempestolte av, sier administrerende direktør Ruth Hege Havdal i KLP Eiendom Trondheim.

Bygget har 14.000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, 450 arbeidsplasser, og er, ifølge pressemeldingen, Trondheims første bygg ført opp etter de nye TEK17-forskriftene. Bygget er sertifisert til karakter Very good i BREEAM, har energiklasse A og passivhus-standard.

Lyngården er over 70 prosent utleid med flere leietakere innen finans og ny teknologi. En av de største leietakerne er Microchip Technology Norway.

– Som et ledende globalt teknologiselskap stiller vi store krav til våre leverandører, og KLP har imøtekommet våre krav til laboratorier og arbeidsmiljø på en meget god måte. I Lyngården har vi fått lokaler hvor vi vet at våre 130 ansatte vil glede seg til å gå på jobb hver morgen, sier Microchip-direktør Øyvind Strøm i pressemeldingen.