Senior veiplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

FirmaSweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist01.05.2019

Brenner du for god infrastruktur?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du tar ansvar i spennende prosjekter og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø, som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco, blant annet som fagansvarlig på store og små prosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et faglig sterkt team av samfunnsplanleggere med ulik faglig bakgrunn. Ditt engasjement vil bidra til å utvikle fagområdet – både når det gjelder verktøy og arbeidsprosesser. Vi ser etter en lagspiller som bidrar til gruppen med godt humør og gjennomføringsevne. Vi legger vekt på ansvarlighet, velvilje og gode relasjoner.

Hos Sweco vil du bidra til utvikling og kvalitetssikring av landets mest sentrale infrastruktur.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av rådgivning og prosjektering av ulike samferdselsprosjekter. Du vil ha prosjektlederansvar og ansvar som byggherre å følge opp prosjektene dine i byggefasen. Stillingen innebærer også tegningsproduksjon og anbudsbeskrivelse.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør på masternivå, eller på bachelornivå med lang relevant erfaring.
  • Du har minst tre år relevant erfaring.
  • Du har kompetanse på relevant prosjekteringsverktøy.

Kontaktpersoner:

Hans Gustav Frestad Andersen

Gruppeleder

+47 93489873

Søk stilling

Vis flere stillinger: