Avdelingsleder Rune Gravseth og anleggsleder Olav Anders Kalvå i Søbstad AS.Leder tilbud, Marimette Rynning i Hæhre Entreprenør og Lars Erik Damås, leder veiprosjekter i ViaNova i Trondheim.Divisjonsleder Jan Erik Buan, sammen med tilbudslederne Hilde Marie Rossebø og Haakon Andersen i Rambøll.

Interesserte entreprenører på Nye Veier-samling

Avdelingsleder Rune Gravseth og anleggsleder Olav Anders Kalvå i Søbstad AS ser det som interessant å komme inn som underentreprenør i prosjektet Ulsberg - Vindåsliene.

- Vi er interessert i å komme i betraktning som underentreprenør, og vi samarbeider med Åfjordfirmaet Johs. J. Syltern på dette prosjektet. Syltern når det gjelder masseforflytting, mens vi i Søbstad er interessert i betongarbeidene.

Trondheimsfirmaet Søbstad har ikke tidligere vært så interessert i de tidligere prosjektene som Nye Veier har i gang i Trøndelag fordi de synes de har vært for store. Dette prosjektet mener de er mer passende. Søbstad er heller ikke noe lite firma med 200 ansatte og en årsomsetning på rundt en halv milliard kroner.

Leder tilbud, Marimette Rynning i Hæhre Entreprenør, skulle kanskje helst hatt champagne i koppen og ikke kaffe etter at Vikersundfirmaet tirsdag fikk den store Nye Veier-kontrakten mellom Kvithamar og Åsen. Men Hæhre vil ha mer-

- Vi har lyst på flere oppdrag her i Trøndelag og dette kan passe oss bra. Fra før er vi i gang med flere stor prosjekter for Nye Veier på Østlandet og Sørlandet, sier Marimette Rynning.

Lars Erik Damås, leder veiprosjekter i ViaNova i Trondheim er samarbeidspartner på konsulentsiden, både for nye prosjekt og for storkontrakten som ble tildelt i dag.

Divisjonsleder Jan Erik Buan, sammen med tilbudslederne Hilde Marie Rossebø og Haakon Andersen i Rambøll er med på konsulentsiden i flere av de store Nye Veier-prosjektene, blant annet E 39 ved Mandal.

- Dette er også et prosjekt vi er interessert i selv om vi mener det ikke er blant de mest spennende med relativt få, store utfordringer. Vi er så store at vi helst vil ha ansvar for alt konsulentarbeid selv i de fleste prosjektene vi engasjerer oss i. Vi samarbeider med flere av de store entreprenørene uten at vi har noen direkte avtale med noen av dem, sier de.