Verksmester

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeVest-Agder, Hele landet
StedKristiansand / hele landet
Søknadsfrist14.04.2019

AF Anlegg er i gang med byggingen av E39 Kristiansand vest-Mandal øst, et av landets største veiprosjekter, og søker i den forbindelse én eller flere verksmestere. Som verksmester i AF Anlegg får du være med å styre en av Norges største maskinparker. Du blir del av et fagmiljø innen maskin, og du får jobbe med dyktige fagpersoner både i AF Anlegg og i AF Gruppens maskinavdeling.

Arbeidsoppgaver

Som verksmester er du ansvarlig for verksteds- og lagerfunksjonen på prosjektet. Du vil ha ansvaret for planlegging, utførelse og dokumentasjon av service og vedlikehold på maskiner og utstyr, og for at verkstedet driftes innen gitte krav til HMS, kvalitet og produktivitet. Du skal delta ved valg av maskiner og utstyr, og bidra til forsvarlig og hensiktsmessig bruk av maskinparken, inkludert samarbeid og oppfølging av leverandører, samt oppfølging av reklamasjonssaker.

Du vil ha personalansvar for mekanikere på prosjektets verksted. Du jobber i team med flere verksmestere på prosjektet, og samarbeider tett med andre funksjoner innen drift.

Stillingen inngår i skiftordning , og du kan ha bosted hvor som helst i landet. Kost, losji og reiseutgifter dekkes.

Kvalifikasjoner

Du må ha fagbrev som mekaniker, samt teknisk fagskole eller annen relevant utdanning. Du kan godt være nyutdannet, men det er en fordel med erfaring fra verksted på større anleggsprosjekter. Annen relevant erfaring, innen ledelse eller maskin, teller positivt.

Stillingen passer for deg som er interessert i store maskiner, og trives med en kombinasjon av administrativt og praktisk arbeid. Arbeidshverdagen i et stort prosjekt kan være travel, så det er viktig at du klarer å holde oversikt og kontroll når det er mye å gjøre. Du må trives med å ta ledelsen, og kunne samarbeide godt i team.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd , og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

Spørsmål om stillingen

John Ivar Fagarmo

Teknisk sjef

Telefon 900 76 086

Rune Broderstad

Maskinsjef

Telefon 908 82 279

Søk stilling

Vis flere stillinger: