Mobilmater/feedersjåfør Distrikt Vest

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1100 ansatte og omsetter for 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHele landet, Møre og Romsdal
StedØrsta / hele landet
Søknadsfrist07.04.2019

Liker du lukten av nyprodusert asfalt og en jobb der du kan se kvaliteten på sluttproduktet du lager?

Veidekke Industri ser etter deg som vil bidra til å bedre veistandarden gjennom utlegging med mobilmater/feeder. Stillingen inngår i forretningsområde asfalt. Stillingen er en helt sentral bidragsyter til riktig kvalitet på våre sluttprodukter.

Arbeidsoppgaver

  • Kjøring av mobilmater/feeder
  • Vedlikehold og oppfølging av mobilmater/feeder
  • Følge opp og bestille nødvendig service og deler i samarbeid med verksted

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som asfaltør, industrimekaniker, eller tilsvarende
  • Gode datakunnskaper
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl BE
  • Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

Profil

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Hos oss forventer vi at du er arbeidsom, strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid.

I tillegg ser vi etter deg som:

  • Har stå-på-vilje og evnen til å se hva som skal gjøres
  • Kan kommunisere og samarbeide med ulike typer mennesker

Mobilmateren/feederen er for tiden stasjonert i Ørsta på Sunnmøre, men flyttes rundt etter våre kunders behov som varierer fra jobb til jobb. Det er således ett must at du er glad i å se landet ditt og liker å reise rundt i asfaltsesongen.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye mobilmater/feedersjåfør, blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Even Solheim

Telefon 976 89 792

Søk stilling