Leder for elsikkerhet

Gjermundshaug Gruppen omsatte i 2018 for mer enn NOK 675 millioner og har ca 275 ansatte. Gruppen er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i bransjen, har solid økonomi, setter pris på erfaring og legger til rette for faglig videreutvikling.

Gjermundshaug Gruppen har sine røtter tilbake til 1949, og består i dag av en rekke selskaper med Gjermundshaug AS som morselskap. Selskapene er lokalisert i Hedmark, Oppland, Akershus og Oslo med virksomhet over hele landet.

Virksomheten omfatter anleggsdrift, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver, elektrisk infrastruktur og eiendomsutvikling.

FirmaGjermundshaug Bane
FylkeHedmark, Hele landet
StedAlvdal / hele Norge
Søknadsfrist21.04.2019

Som spesialister på feltet har vi, i samarbeid med riksentreprenører og på egne ben, mål om å bli en solid aktør i markedet. Derfor har vi gjort store investeringer i vår maskinpark og kan blant annet skilte med store tøffe maskiner av kraftig kaliber, og det siste innen teknologi når det gjelder elektronikk, motor, hydraulikk og produksjonsmålinger. Med teknologien i orden ligger det til rette for å lede oss i riktig retning, og din rolle er særdeles essensiell i dette.

Gjermundshaug Bane AS gjennomfører spennende prosjekter på jernbane, sporveien og med utbygging av fiber. I tillegg leverer vi jernbanetekniske kompetanse, hovedsikkerhetsvakt. leder for el-sikkerhetsvakt, anleggs- og prosjektledelse. Oppdragene kan være i hele landet der det er skinnegang og fiberutbygging. Innen fiber utfører vi graving, trenching, samt andre oppdrag ifb. med fiberutbygging for flere store aktører på Østlandet, alt fra store felt-utbygging til fortetting og bedriftsaksesser.

Vi søker derfor flere Hovedsikkerhetsvakter for jobb på store og små prosjekter. Vi ønsker personer som er tydelige, selvstendige og systematiske, samarbeidsvillige og resultatorienterte.

Litt om stillingen:

Hovedsikkerhetsvakt skal være hovedansvarlig for å påse at trafikkreglene blir fulgt og at alle nødvendige tiltak for å sikre personellet blir satt i verk.

Alt arbeid nærmere 2,5 meter fra skinne eller hvor det er fare for at maskiner eller materiell kommer innenfor beskyttelsesavstand skal det være hovedsikkerhetsvakt eller lokal sikkerhetsvakt til stede mens arbeid foregår. Ved disponering av strekning for arbeid i spor og ved opprettelse av anleggsområde skal det oppnevnes en hovedsikkerhetsvakt. Hovedsikkerhetsvakten skal ha kontakt med toglederen eller tog ekspeditøren og eventuelle lokale sikkerhetsvakter

Litt om deg:

  • Du har jernbanefaglig kompetanse og gode planleggingsegenskaper
  • Du har fokus på sikkerhet
  • Du har en høy grad av indre motivasjon og en positiv innstilling
  • Du har bestått hovedsikkerhetsvakt-kurs med praksis i regi av Norsk Jernbaneskole
  • Du har førerkort klasse B

Vi kan skilte med korte veier til beslutninger og et svært trivelig og uformelt arbeidsmiljø. Arbeidsmiljøet er så godt at vi er sertifisert som en Great Place To Work bedrift.

Øvrige betingelser og arbeidstidsordninger er også høyt verdsatt av våre ansatte.

Kontaktpersoner:

Magne Trønnes

47626502

magne@bga.no

Jeanette Bjørnstad Stenseth

Kontorsjef

jeanette.stenseth@bga.no

Søk her

Vis flere stillinger: