Kommunikasjonsrådgiver

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist07.04.2019

Undervisningsbygg har eieransvaret for Oslo kommunes skole- og undervisningseiendommer, idrettsanlegg og bad. Som forvalter av de fysiske rammene rundt skolebarna i Oslo har vi et betydelig samfunnsansvar. God kommunikasjon, kjennetegnet av åpenhet og profesjonalitet, er et vesentlig middel for vår måloppnåelse. Ditt bidrag vil være betydelig i utviklingen av gode relasjoner til publikum, kunder, leverandører og eier. Vi legger vekt på at du i det daglige bidrar i å utvikle en motiverende bedriftskultur preget av kundefokus, positive holdninger, engasjement og endringskompetanse.

Som kommunikasjonsrådgiver hos oss vil du ha en viktig rolle i arbeidet med å oppfylle de høye ambisjonene vi har for kommunikasjon.

Oslo kommune har følgende hovedmål for kommunikasjonsarbeidet og de er at:

  • Oslo kommune er én aktør og kommuniserer helhetlig, åpent og profesjonelt
  • innbyggerne kjenner og har tillit til Oslo kommune
  • ansatte har tilhørighet til Oslo kommune som arbeidsplass

Arbeidsoppgaver

  • Arbeide med ekstern og intern kommunikasjon i tråd med informasjonspolitikken og kommunikasjonsstrategien for Oslo kommune
  • Være kommunikasjonsfaglig rådgiver for hele virksomheten, utarbeide kommunikasjonsplaner og drive operativt arbeid, inkludert mediekontakt og å delta på nabolagsmøter og lignende
  • Produsere innhold (tekst/foto/video) til foretakets interne og eksterne SoMe-kanaler
  • Delta i andre oppgaver innenfor kommunikasjonsområdet

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse innen PR/informasjon og samfunnskontakt på høyskole/universitetsnivå
  • Kompetanse innen kommunikasjonsarbeid for offentlige virksomheter, gjerne rettet både mot innbyggere og profesjonelle aktører
  • Erfaring fra internkommunikasjon
  • Personlig egnethet

Egenskaper

  • Vi søker deg som er initiativrik og fleksibel og som har evne både til selvstendig arbeid kombinert med evne til samarbeid. Det er også viktig at du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • I Undervisningsbygg vil du kunne videreutvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer.
  • Lønn etter avtale.

Klikk her for å lese mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Klikk her for å lese om vår Miljø- og energistrategi for 2018-2020

Spørsmål om stillingen

Trond Ottersen

Kommunikasjonsdirektør

Telefon 958 40 758

Søk stilling

Vis flere stillinger: