Metier OEC vant Fornebubane-avtaler

Metier OEC har vunnet to sentrale rammeavtaler for Oslo kommune Fornebubanen.

- Vi er takknemlig for tilliten som Oslo kommune Fornebubanen viser Metier OEC ved å tildele oss rammeavtaler innenfor prosjektledelse og prosjektstyring. Det var ekstra hyggelig å bli rangert høyest på kvalitet blant alle tilbyderne, sier administrende direktør i Metier OEC, Halvard S. Kilde i en pressemelding.

Fornebubanen er navnet på den fremtidige T-banestrekningen fra Fornebu til Majorstuen, som knytter Fornebu-området i Bærum til Oslos T-banenettverk. Strekningen er på ca. 8 kilometer og legger til rette for en bærekraftig og fremtidsrettet byutvikling langs traséen.

Metier OEC er tildelt rammeavtale innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og kontraktsrådgiver, samt rammeavtale innen prosjektstyring i form av fremdriftsplanlegger, økonomicontroller og dokumentcontroller.

- Metier OEC har allerede bistått Fornebubanen med utarbeidelse av sentralt styringsdokument og rådgiving i perioden frem til KS2. Vi har spesialkompetanse på prosjektutvikling i tidligfase, sier Kilde.

Metier OEC har omfattende erfaring fra planlegging og prosjektledelse av komplekse infrastrukturprosjekter, og bistår også kunder med hele prosjektledelsesteam.

- Vi ser frem til å være med på å styre gjennomføringen av et prosjekt av stor samfunnsmessig betydning, og samtidig bidra til å sikre at prosjekteierne Oslo kommune og Akershus fylkeskommune får de gevinstene prosjektet skal gi, sier Kilde.

Metier OEC regnes som Norges fremste fagmiljø innen prosjektledelse. Selskapet er en totalleverandør innen fagområdet med over 35 års erfaring. Metier OEC leverer tjenester til prosjektvirksomheter og prosjekter i alle bransjer, og omfatter foretak innen helsesektoren, bygg og anlegg, justissektoren, bank- og finans-, samferdsels-, industri- og energisektoren.

Anslått verdi for rammeavtale på prosjektledelse er 250 millioner kr i perioden 2019-2025.