Illustrasjon: Jarmund/Vigsnæs arkitekter

M2 Entreprenør bygger Bankveien 10 i Asker

M2 Entreprenør AS er valgt som entreprenør for oppføring av prosjektet Bankveien 10 i Asker.

Det skriver M2 Entreprenør i en pressemelding tirsdag.

Kontrakten omfatter bygging av 20 leiligheter, treningssenter og butikkarealer på bakkeplan og i et mellombygg. Oppdragsgiver er Bankveien 10 Eiendomsselskap AS, et byggherreselskap eid av Heimstaden Norge AS.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise, og har en verdi på 54 millioner kroner før merverdiavgift. Byggearbeidene starter andre kvartal 2019, heter det i pressemeldingen.

Bankveien 10 har et samlet bruttoareal på 3.250 kvadratmeter, hvorav næringsdelen utgjør 2.177 kvadratmeter.

Leilighetene er i størrelser fra 36 til 67 kvadratmeter, hvorav syv leiligheter får en takhøyde oppimot 4,5 meter. Fire toppleiligheter får også takterrasser, skriver M2 Entreprenør i pressemeldingen.

Daglig leder Morten Brusnes i M2 Entreprenør sier i meldingen at de er godt fornøyde med å ha inngått avtalen med Bankveien 10 Eiendomsselskap.

– Utfordringene i dette prosjektet blir nok at Bankveien 10 AS skal rehabilitere eksisterende nabobygning kjent som Sentrumsgården med delte entrepriser, samtidig som det Wessel-kvartalet bygges på andre siden, så her må det opparbeides ett godt samarbeid med god kommunikasjon mellom entreprenørene, sier han.