Rådgivende ingeniør - Elektroteknikk, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist05.04.2019

Ønsker du å jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Våre ingeniører jobber på spennende prestisjeprosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, og mange andre spennende prosjekter i både inn- og utland. Økende etterspørsel og mange spennende oppdrag gjør at vi nå er på jakt etter en nysgjerrig og engasjert ingeniør/sivilingeniør til vår seksjon for elektroteknikk i Fredrikstad. Er du klar for nye utfordringer?

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE MILJØER INNEN PROSJEKTERING AV ELEKTROTEKNISKE LØSNINGER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet innen elektrotekniske løsninger for blant annet sykehus, VA-anlegg/ industri, SRO og flyplasser samt smarte og miljøvennlige bygg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

I Fredrikstad har vi spesialister innenfor områder som fornybar energi, energilagring, automatisering, belysning, nødstrøm og sikkerhetsanlegg samt sikkerhets- og ROS analyser. Vår styrke er at vi både har spesialister innenfor enkeltområder og sterke allroundere, med over 20 dyktige medarbeidere i Fredrikstad og 180 samlet i COWI Norge.

DU FÅR JOBBE MED ELEKTROTEKNIKK PÅ VARIERTE PROSJEKTER

Som elektroingeniør i COWI vil dine arbeidsoppgaver inkludere planlegging og prosjektering av elektrotekniske anlegg innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel m.m. Du vil foreta dimensjonering av elektrotekniske anlegg, utarbeidelse av tekniske løsninger, tegninger og beskrivelser, prosjektledelse og generell kundeoppfølging.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Vi ser etter deg som er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen elektro, og har relevant erfaring fra bransjen eller lignende bransjer. Du har god tverrfaglig forståelse, og er opptatt av å forstå kundens perspektiver.

Din kompetanse:

  • Beregning og dimensjonering av elektrotekniske anlegg
  • God kjennskap til relevant regelverk
  • God kjennskap til prosjekteringsprosesser og prosjektfaser
  • Erfaring med bruk av BIM modell i prosjektering, Revit (Autocad/MagiCad)
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet.
  • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert
  • Du trives med å arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet
  • Du er initiativrik og trives med ansvar

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser, kommunaltekniske anlegg, infrastruktur og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

INTERESSERT?

Søknadsfrist: 05.04.2019

Arbeidssted: Fredrikstad

Kontaktpersoner:

Hans Magnus Kure (Seksjonsleder Elektro), e-post: hmke@cowi.com, Tlf: 936 46 566.

Jon Anders Grindahl (Avdelingssjef Bygninger Øst), e-post: jagr@cowi.com, Tlf: 957 73 193.

Søk stilling

Vis flere stillinger: