Byggingeniør

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS er et heleid selskap i ÅF konsernet med røtter tilbake til 1895. ÅF konsernet har over 8.500 ansatte i mer enn 30 land. ÅF i Norge er ca 850 ansatte.

FirmaÅF Engineering
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist12.04.2019

Vår avdeling, Bygg er lokalisert i Oslo og i Lillestrøm. Avdelingen består totalt av 23 medarbeidere, og inngår i forretningsenheten Buildings som til sammen er 185 ansatte.

Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF er i sterk vekst og fremgang, og satsingen innenfor byggeteknikk er et sentralt fokusområde for selskapet. Vi søker derfor etter dyktige og engasjerte medarbeider som ønsker å være med på vår videre utvikling og vekst.

Vi ønsker å øke vår bemanning innenfor konstruksjonsteknikk, i første omgang med sivilingeniører/ingeniøre med 1-2 års erfaring, nyutdannede oppfordres også til å søke. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg. Bli en del av vårt team! Arbeidssted Lillestrøm.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker etter byggeteknikkere, gjerne med mer enn 1-3 års erfaring innen konstruksjonsfag, bygg- og anleggsområdet. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. Du må snakke og skrive flytende norsk.

Hva kan vi tilby?

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern.
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid.
  • Allsidige og utfordrende prosjekter.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg
  • Muligheter til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglige karriere.

Ta kontakt for å lære mer om ÅF Engineerings spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Øyvind Munthe-Kaas ( oyvind.munthe-kaas@afconsult.com / 91386419)

Søk stilling


Vis flere stillinger: