Prosjektingeniør VVS

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS er et heleid selskap i ÅF konsernet med røtter tilbake til 1895. ÅF konsernet har over 8.500 ansatte i mer enn 30 land. ÅF i Norge er ca 850 ansatte.

FirmaÅF Engineering
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist13.04.2019

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå etter en erfaren og fremoverlent person til å styrke vårt VVS-miljø i Lillestrøm. For 2019 har vi vunnet flere større og spennende oppdrag som vi trenger flere medarbeidere til å løse.

Vi søker deg som er ansvarsbevisst, faglig sterk og proaktiv. Du liker utfordringer og trives godt med å jobbe i team så vel som alene.

ÅF Engineering sin avdeling i Lillestrøm består i dag av et tverrfaglig miljø med ca 40 personer fordelt på fagdisiplinene bygg, elektro, vvs og industri. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Lillestrøm sentrum, ca 5 minutters gange fra togstasjonen.

VVS-gruppen består i dag av 12 engasjerte og faglig sterke personer med en indre driv til å levere den beste rådgivningen til våre kunder. Våre medarbeidere er en god blanding av seniorer med mange års erfaring og unge lærevillige juniorer. Vi har et uformelt og hyggelig miljø med gode sosiale ordninger for de ansatte.
Bakgrunnen din kan være praktisk, teoretisk eller gjerne en kombinasjon av disse. God kjennskap til Revit som prosjekteringsverktøy er en stor fordel.

Utvalgte arbeidsoppgaver

  • Prosjektering av VVS-anlegg
  • Systemdesign
  • KS av prosjektert materiale
  • Bidra til utvikling av ÅF sitt fagmiljø innen VVS
  • Kundekontakt

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Tilgang på leie av firmahytter
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg

"Som ansatt i ÅF Engineering er du en del av et bunnsolid selskap, som driver med en mengde spennende prosjekter. Oslo-kontoret har mange ansatte i samme hus. Dette skaper et kunnskapsrikt og åpent miljø som inviterer til samarbeid på tvers av fagområder. Vi er en sosial gjeng med ulik alder og bakgrunn og trivsel på arbeidsplassen står i fokus. Hos ÅF har vi en velfungerende personalklubb hvor VVS avdelingen er sterkt representert. Personalklubben har et bra tilbud av både sportslige og sosiale aktiviteter"

Frida Wam Grønborg, Prosjektingeniør VVS, ÅF Engineering

For spørsmål vedrørende stillingen vennligst ta kontakt med Gruppeleder VVS Marius Haug Ronde, tlf: 454 26 747 mail: marius.ronde@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: