Sivilingeniør/ingeniør uavhengig kontroll

Byggeråd AS er et frittstående konsulentfirma innen prosjektadministrative tjenester. Vi er offensive, engasjerte og kunnskapsrike. Vi er stolte av å jobbe her.

Våre kunder er fra både offentlig og privat sektor. Vi innehar sentrale godkjenninger for vår virksomhet.

FirmaByggeRåd
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist25.03.2019

Byggeråd AS har økende oppdragsmengde og søker

Sivilingeniør/ingeniør uavhengig kontroll

Vi søker person med utdanning som ing./siv.ing. innen bygningstekniske fag og erfaring fra byggeadministrasjon, prosjektering eller entreprenør. Vi ser etter en person med god erfaring fra offentlig byggesaksbehandling, helst uavhengig kontroll.

Du skal kjenne offentlig byggesaksregelverk og ha en proaktiv holdning, med ønske om å gi våre oppdragsgivere en merverdi gjennom rollen som uavhengig kontrollerende.

For rollen krever vi at du må være strukturert og kvalitetsbevisst, inneha stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Det vektlegges gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Arbeidet krever gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Hovedarbeidsområdet vil være uavhengig kontroll, men det er også muligheter for å kombinere dette arbeidet med andre prosjektadministrative oppgaver.

Vi har et godt arbeidsmiljø med interessante oppgaver. Du vil bli en del av et godt sammensveiset team med allsidig kompetanse og godt humør. Det gis gode lønns- og pensjonsbetingelser.

For nærmere opplysninger ta kontakt med Daglig leder Jan Tore Sagbakken, jts@byggeraad.no, tlf 45 41 53 52.

Søknad med CV sendes jts@byggeraad.no

Søknadsfrist 25.03.19

Vis flere stillinger: