Markedssjef B2C

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Som markedssjef B2C i Optimera vil du være ansvarlig for strategisk og taktisk markedsføring som skaper trafikk og salg, og som bygger merkevaren Montér. Du skal lede en avdeling som utvikler og gjennomfører kampanjer og aktiviteter for Montér-kjeden, og sikre et godt samarbeid mellom alle involverte ressurser og avdelinger.

Avdelingen består av totalt fire personer som har ansvaret for alt av markedsføring og kampanjer for kjeden. Du brenner for markedsfaget og ledelse, og trives med å jobbe med tiltak som skaper salg og resultater både på kort og lang sikt. Du er opptatt av å tenke strategisk og sikre kunnskap om effekt, men er like opptatt av at hver enkel markedsaktivitet skaper resultater for våre byggevarehus og andre avdelinger.

Du vil jobbe med hele spekteret av strategiske og taktiske vurderinger, det er derfor viktig at du liker å jobbe med markedsaktiviteter som inkluderer TV, digitale flater/sosiale medier, papir- og nettavis, radio, kundeaviser, kataloger og markedsmateriell til butikkene.

Du vil være ansvarlig for å sikre at vi har de rette samarbeidspartnerne som medie- og reklamebyrå, trykkeri, etc., til enhver tid.

Om deg og din bakgrunn

Vi ser for oss at du har solid erfaring fra tilsvarende rolle, gjerne innen retail, og at du har bred kompetanse innen marketing, kommunikasjon og merkevare. Du er god til å lede, inspirere og engasjere dine medarbeidere og folk rundt deg. Sannsynligvis har du utdannelse innen markedsføring/kommunikasjon, og du har generelt gode dataferdigheter.

Du bør trives med mange baller i luften og evne å holde hodet kaldt, prioritere og jobbe strukturert med klare tidsfrister. Du fremstår med faglig og personlig tyngde, og evner å overbevise både internt og eksternt. Du er vant til å tenke strategisk, og er god til å sørge for fremdrift og gjennomføring. Rollen krever tett samhandling med andre avdelinger internt, og det er derfor viktig at du er vant til å sikre samarbeid og kommunikasjon med andre.

Hvorfor jobbe hos oss:

Som Norges ledende byggevarekonsern er vi et offensivt og profesjonelt drevet selskap med solide eiere i ryggen, og vi er preget av et ønske om- og vilje til å skape resultater.

Optimera tilbyr konkurransedyktige betingelser, bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mv.

Kontakt oss gjerne!

Om stillingen vekker din interesse, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Orion Search:

Jannicke Martinsen på mail jannicke@orion.no el. mobil 419 01 490

Helge Frisch på mail helge@orion.no el. mobil: 900 98 607

Søk stilling

Vis flere stillinger: