Kampanjeansvarlig

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Har du sterk interesse for retail, og erfaring fra å jobbe med markedskampanjer? Da er du kanskje en av våre to nye Kampanjeansvarlige.

Som kampanjeansvarlig i Optimera vil du jobbe med kampanjer med mål om å trekke kunder til våre byggevarehus. Den ene rollen vil ha ansvaret for våre nasjonale kampanjer, og den andre rollen vil jobbe med mer kategorispesifikke- og regionale/lokale kampanjer, og kampanjer tilknyttet våre medlemsavtaler.

Du vil få ansvaret for kampanjegjennomføringen fra A til Å, hvilket innebærer å planlegge, utarbeide, implementere og evaluere kampanjer og øvrige aktiviteter. Du bør brenne for å treffe målgruppen til rett tid, på rett sted og med rett budskap, og være opptatt av å bruke data til å teste og evaluere de ulike kampanjeaktivitetene.

Du vil jobbe med et variert spekter av kampanjer som inkluderer digitale flater/sosiale medier, papir- og nettavis, radio, kundeaviser, kataloger og markedsmateriell til butikkene. Du vil jobbe tett med våre eksterne samarbeidspartnere (medie- og reklamebyrå), byggevarehusene og våre avdelinger som kategori, butikkutvikling og eBusiness.

Om deg og din bakgrunn

Vi ser for oss at du har noen års erfaring fra tilsvarende oppgaver, gjerne innen retail, og at du har god innsikt i digital markedsføring. Det vil også være en klar fordel om du har utdannelse innen markedsføring/kommunikasjon, og du bør ha gode dataferdigheter (Office, Google analytics, epi, og andre publiseringsverktøy).

Du bør trives med mange baller i luften og evne å holde hodet kaldt, prioritere og jobbe strukturert med klare tidsfrister. Du bør også ha et øye for detaljer, samtidig som du sørger for fremdrift og gjennomføring. Rollen krever tett samhandling med andre avdelinger internt, og du bør derfor trives med samarbeid og kommunikasjon med andre.

Hvorfor jobbe hos oss:

Som Norges ledende byggevarekonsern er vi et offensivt og profesjonelt drevet selskap med solide eiere i ryggen, og vi er preget av et ønske om- og vilje til å skape resultater.
Optimera tilbyr konkurransedyktige betingelser, bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mv.

Kontakt oss gjerne!

Om stillingen vekker din interesse, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Orion Search:

Jannicke Martinsen på mail jannicke@orion.no el. mobil 419 01 490

Helge Frisch på mail helge@orion.no el. mobil: 900 98 607

Søk stilling

Vis flere stillinger: