Foto: Sindre Sverdrup Strand

Vi fornyer oss

Onsdag kunne vi i Byggeindustrien/bygg.no presentere våre nye nettsider - vi håper du liker fornyelsen.

Vi lanserte vår nyhetsbaserte nettside tilbake i 2001, og har opp gjennom årene gjennomført en rekke revideringer og oppdateringer av nettstedet. Nå har vi gjennomført noen grep som forhåpentligvis skal gi dere lesere en enda bedre brukeropplevelse av bygg.no.

Du vil fortsatt kjenne igjen bygg.no både med tanke på hovedstruktur og innhold – men det er gjort flere justeringer som vil gi artiklene en bedre og mer fremtredende posisjon.

Det første du vil oppdage er at hele siden og rammeverket er bredere enn tidligere – samtidig som bygg.no enda bedre skal kunne tilpasses alle leseflater. Artikkelspalten er gjort også større og vil gi en bedre formidling av artiklene som hver dag produseres av journalistene i Byggeindustrien. Logofeltet i toppen av siden er strammet opp og gitt en enklere navigering - samtidig som man skal finne alle elementer som man tidligere også hadde tilgjengelig på nettsiden.

I tillegg er det gjort flere justeringer en rekke steder på siden som skal kunne gi bedre navigeringsmuligheter, mer fokus på å finne det gode innholdet samtidig som vi har modernisert den grafiske fremtoningen av nettstedet.

Det viktigste med bygg.no vil likevel bestå – alle vi i Byggeindustrien vil hver eneste dag jobbe for å bringe stort og smått fra hele byggenæringen – slik vi har gjort gjennom mange år. Hver dag publiserer vi rundt 30 artikler på bygg.no, noe som i seg selv reflekterer det høye aktivitetsnivået i byggenæringen. Vi ønsker å ta pulsen på alt hva som rører seg i næringen, og forhåpentligvis vil dere lesere fortsette å komme med gode tips og innspill til redaksjonen om store og små hendelser som skjer i og rundt næringen.

I løpet av de senere årene har vi hatt en fin trafikkvekst på bygg.no. Ifølge tall fra det offisielle måleverktøyet Direct fra comScore har bygg.no i en normaluke nå cirka 100.000 unike brukere og på en måned rundt fem millioner sidevisninger. Vi jobber hver dag for at veksten skal fortsette.

Kom gjerne med innspill til den nye versjonen av bygg.no - vi tåler både ris og ros rundt det meste.

Husk også at våre abonnenter har digital tilgang til Byggeindustrien via bygg.no. Her kan du søke i fritekst i alle årganger tilbake til 1984 – eller du kan bla deg gjennom hver eneste utgave som er produsert de siste 35 årene. Denne delen av bygg.no finner du her