BIM-tekniker

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist31.03.2019

NCC Building Nordics er i spennende endring. Vi utfordrer måten vi jobber på i dag, og er opptatt av å utnytte ny teknologi for å skape fremtidens bærekraftige bygg. Vi har store ambisjoner videre, og med moderne prosesser, digitalisering og en fremoverlent holdning skal vi være med å forandre bransjen.

Vår avdeling for Engineering and Digitalization søker derfor en BIM-tekniker som har solid kunnskap om ulike aktuelle programmer og ny teknologi, og interesse for alt av digitale nyvinninger.

BIM-TEKNIKER, NCC Building Nordics

Her er dine nye utfordringer!

Du vil jobbe i en avdeling med stor tverrfaglig kompetanse, og vil være med å styrke BIM-ressursene i avdelingen. Arbeidssted vil i første omgang være på et nytt og spennende prosjekt som NCC utvikler i Oslo. Her vil du være med på å øke bruken av digitale verktøy i byggeprosjektet, samt gi nødvendig opplæring og støtte til prosjektdeltakere. På sikt vil du samarbeide nært med utførende prosjekter, men vil også kunne involveres i kalkyle og tidligfase i forhold til bistand med modellering, visualisering og annet.

Arbeidsoppgaver:

  • Koordinering av tverrfaglige modeller på prosjekt
  • Bistå med georeferering ved behov
  • Utarbeide 4D-planer og holde disse vedlike etter innspill fra Anleggsleder
  • Opplæring av prosjektdeltakere i bruk av ulike BIM-programmer
  • Følge opp BIM-Kiosk på prosjektet, og gi opplæring i bruk til yrkesarbeidere/UE
  • Ansvarlig for å holde Dalux-modeller oppdatert på prosjektet

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter en utadvendt person med gode kommunikasjonsegenskaper, som forstår sammenhengen i byggeprosesser og vet hvem som trenger riktig type informasjon til rett tid. Du har evnen til å tilegne deg ny kunnskap og er nysgjerrig av natur. Du liker å samarbeide og ønsker å dele av din kunnskap og erfaring. Du ønsker å prøve nye løsninger som kan lette din og andres arbeidshverdag.

Du bør også ha:

  • Utdanning fra fagskole
  • Minimum 3 års arbeidserfaring
  • Meget god kunnskap i programmer som: Solibri, Synchro, SimpleBIM, Revit, ArchiCAD
  • God kjennskap til andre programmer og deres styrker og svakheter

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø. På tvers av NCC-landene har vi et meget kompetent BIM-miljø som gladelig deler av sin kunnskap, og som du vil stifte bekjentskap med gjennom nettverkssamlinger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med: Nicholas Evensen, BIM-spesialist, NCC Building Nordics - mobil: +47 455 07 486.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 31. mars 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Nicholas Evensen

BIM-spesialist, NCC Building Nordics

+47 455 07 486

Vis flere stillinger: