Arborist

Steen & Lund ble etablert i 1981 og er landets største anleggsgartnerfirma. I 2017 ble vi en del av holdingselskapet BetonmastHæhre, som med sine 3150 medarbeidere og omsetningen for 2018 som forventes å bli 12 MRD NOK, er vi et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Steen & Lund tilhører underkonsernet BetonmastHæhre Anlegg.

Steen & Lund AS utfører større og komplekse utomhusarbeider på det sentrale Østlandet. Vårt hovedkontor ligger på Liertoppen utenfor Drammen, men vi har også lokaler i Oslo, Sandefjord og Geilo. De siste årene har vi blant annet bygd og driftet Bjerkedalen park i Oslo, Statoilparken og Nansenparken på Fornebu, og vi har hatt ansvar for driften av Frognerparken og Oslo sentrum. I 2018 forventer vi en omsetning på over 650 mill kroner og vi har ca. 300 fast ansatte. Avdeling Vedlikehold utgjør ca 100 mill kroner og har ca 70 fast ansatte. Se også Linkedin og www.steen-lund.no

FirmaSteen & Lund
FylkeBuskerud, Oslo
StedOslo / Drammen
Søknadsfrist29.03.2019

Vi søker deg som har interesse og glede av å jobbe med trær, er flink til å klatre og håndtere motorsag, trives oppi trærne og har god fagkunnskap om beskjæring og vurdering av trær.

Vi er i dag 8 personer som jobber med trær daglig og vi ønsker flere kompetente arborister. Vi er en voksende trepleieavdeling med stort ansvarsområde. Vi steller trærne i Oslo sentrum, langs turveier og grøntarealer, i Oslo og Drammen, samt flere offentlige og private adresser med gamle og ærverdige trær.

Daglige arbeidsoppgaver er:

  • Beskjæring av trær og opprydding
  • Befaring og vurdering av trær
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr

Vi tilbyr en god arbeidsplass med alt det rette utstyret og gode kollegaer for en behagelig arbeidsdag.

Trepleieavdelingen er en fin gjeng med godt humør og samvær, hyggelige arbeidsdager og et godt fagmiljø i utvikling. Steen og Lund er en stor bedrift med muligheter for, å utvikle seg selv faglig, personlig og å nå nye karrieremål.

Krav til søker:

  • ETW, ISA sertifisering eller arborist utdannelse fra Gjeltnes
  • Førerkort klasse B
  • Pliktoppfyllende og klar til å påta seg ansvar

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Spørsmål om stillingen

Einar Marius Elvrum
Rodeleder
einar.marius.elvrum@bmha.no
930 29 491

Søk her

Vis flere stillinger: