Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Road Services
FylkeTelemark
StedTinn
Søknadsfrist20.03.2019

NCC Road Services søker etter operatør til vår driftkontrakt i Rjukan. Kontrakten omfatter drift og vedlikehold av fylkesveier i Tinn kommune og deler av Vinje, Hjartdal og Notodden kommune. Kontrakten inkluderer gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner.

OPERATØR

Som operatør vil dine arbeidsoppgaver blant annet bestå av inspeksjon og kontroll av vegnett i kontrakten. Stillingen er selvstendig og krever forståelse av effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel hvis man har erfaring fra drift og vedlikehold av veier eller anleggsarbeid. Det er en forutsetning at den som ansettes bor i rimelig nærhet til Rjukan. Vårt kontor ligger på Miland.

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • førerkort klasse C er et krav, E er ønskelig
  • maskinførerbevis
  • fleksibel og løsningsorientert
  • lokalkjent

Stillingen inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktopplysninger. Søknad med CV sendes via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 20. mars 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Espen Faane
Prosjektleder, Rjukan
+47 995 30 359

Vis flere stillinger: