Illustrasjonsfoto

Lederskifte i BAS Maskinutleie

Styret i BAS Maskinutleie har ansatt Vemund Bye Garnås (37) som administrerende direktør i selskapet.

Han tiltrer stillingen i løpet av mai i år. Rune Jomaas (Totalvekst AS) har siden mars 2018 og frem til 19. februar vært engasjert som administrerende direktør i selskapet.

- I denne perioden har selskapet lagt en ny strategi mot 2022 og gjennomført en restrukturering. Leder for Stab og driftsstøtte, Thomas Heiberg Johansen, vil være konstituert som øverste leder i overgangsperioden frem til Garnås tiltrer, sier Eirik Gjelsvik, styreleder i BAS Maskinutleie.

Garnås er utdannet siviløkonom fra BI med spesialisering innen logistikk og Supply Chain Management and Networks. Han kommer fra stillingen som CFO i Møller IT AS, men har tidligere hatt lederroller innenfor strategi, økonomi og finans i NCC Building Norway, og har før det erfaring fra TINE, Transcom og Orkla Finans.

- Jeg er både ydmyk og glad for å bli foretrukket til denne jobben. Det er en spennende tid for utleiebransjen. Med den snuoperasjonen som BAS nå har vært igjennom, har selskapet etter min vurdering alle muligheter for å ta nye og større markedsandeler. Jeg gleder meg stort til å komme i gang og bli kjent med dedikerte og dyktige medarbeidere, sier Vemund Bye Garnås.