Raphael Poirée blir ny assisterende regiondirektør i region vest i HR Prosjekt. Her sammen med regiondirektør Morten K. Ottesen.

Fransk skiskytter-legende får toppjobb i HR Prosjekt

Raphael Poirée er ansatt som assisterende regiondirektør i Region vest i HR Prosjekt (HRP).

Etter en lang og innholdsrik skiskytter-karriere meldte Raphael Poirée overgang til bygg- og anleggsbransjen.

Poirée har tidligere jobbet for Aker Solutions, og har hatt HMS-ansvar hos anleggsentreprenøren Vassbakk & Stol.  Til HRP kommer han fra Medio AS, et bemanning- og rekrutteringsbyrå for bygg og anleggsbransjen.

- Han har en kompetanse som vi gleder oss til å ta i bruk. Poirée skal bidra med markedsarbeid, organisasjonsutvikling, rekruttering, systemetterlevelse i tillegg til å drive prosjektarbeid, sier regiondirektør for region vest i HRP, Morten K. Ottesen i en pressemelding.

- Vi har i løpet av få år hatt en stor vekst i region vest. I løpet av tre år har vi vokst fra å være seks-syv ansatte i Bergen til å runde 30 ansatte. Regionen har nå kontorer på tre forskjellige lokasjoner. I tillegg til Bergen har vi en avdeling på Gol med 15 personer. Ved nyttår 2019 etablerte vi oss i Stavanger regionen og teller nå tre ansatte der. Vi planlegger videre vekst i Rogaland og vi skal også vokse å bli større i alle avdelingene i region vest, så vi er glad for at vi har fått med oss Raphael Poirée på dette, sier administrerende direktør Jan Arild Kingswick.