Maskinansvarlig

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1100 ansatte og omsetter for 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeFlere fylker, Akershus
StedLørenskog / Østlandet
Søknadsfrist18.03.2019

Som Maskinansvarlig vil du være ansvarlig for å sikre effektiv og økonomisk drift av våre 3 verksteder på Østlandet. Du vil være en pådriver for å implementere beste praksis på en effektiv måte. Du vil i tillegg som del av et fagteam utfordre og støtte driftsanleggene ved nye investeringer, salg, vintervedlikehold, operatørvedlikehold, samt oppgradering og utskiftning av maskiner og materiell.

Like viktig som ditt fokus på kosteffektive løsninger, er at du hele tiden arbeider for at alle skal komme hjem like hele som da de kom på jobb.

Stillingen rapporterer til leder M&M og Verksted i forretningsområdet Asfalt.

Arbeidsoppgaver

  • HMS
  • Personalledelse
  • Investeringer
  • Forbedringsarbeid
  • Forvaltning og utvikling av maskinpark

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør/teknisk fagskole
  • Erfaring fra maskinleverandør og/eller mekanisk arbeid med anleggsmaskiner
  • Erfaring med ledelse av mennesker
  • God IT kunnskap
  • Beherske norsk og engelsk, gjerne tysk
  • Førerkort kl B

Profil

Vi ser etter deg som er en tydelig leder og god på å bygge relasjoner. Det er viktig at du er både handlekraftig og beslutningsdyktig. Den teknologiske utviklingen går raskt og det er derfor viktig å være både teknologisk interessert og oppdatert. Sist, men ikke minst er det vel så viktig at du kan omforme strategi til faktiske handlingsplaner som implementeres.

Vi tilbyr

Som vår nye Maskinansvarlig blir du en del av et team med høy faglig kompetanse. Arbeidsmiljøet er uformelt og preget av stor takhøyde, hvor man jobber sammen for å oppnå gode resultater. Velferdsordninger du vil kunne dra nytte av er blant annet firmahytter, ulike ansattforeninger, idrettslag og gode innkjøpsrabatter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Arbeidssted: Østlandet

Kontaktperson:

Ketil Håpnes

932 01 785

Søk stilling

Vis flere stillinger: