Nyboligsjef

Boligbyggelaget TOBB er en ledende boligorganisasjon i Midt-Norge. TOBB utvikler nye boliger og forvalter disse for våre medlemmer. Vi har i dag om lag 65 000 medlemmer, vi forvalter over 33 000 boliger i regionen og bygger ca 300 nye boliger årlig. TOBB er størst i Midt-Norge innenfor forretningsførsel og forvaltning av boligselskap.

FirmaBoligbyggelaget TOBB
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.03.2019

Vil du være med å videreutvikle regionens ledende boligorganisasjon...

TOBB er en ledende boligutvikler i Midt-Norge og vi bygger om lag 300 nye boliger årlig. Dette i egen regi og via samarbeidsprosjekter.

Du vil som vår nyboligsjef ha et hovedansvar for å lede og videreutvikle selskapets virksomhet på dette området. Dette er en spennende og krevende lederstilliing i et selskap i god vekst og med prosjekter i hele regionen Midt-Norge.

Du vil som leder for enheten ta del i alle prosesser i vår verdikjede innenfor eiendomsutvikling, fra tidlig utviklingsfase, tomteerverv, gjennom prosjekt- og byggefase, til ferdigstillelse og overlevering.

Du er utadvendt, har erfaring fra utvikling og ledelse av større eiendomsprosjekter, er kreativ med god forretningsmessig forståelse og jobber selvstendig og effektivt. I tillegg har du relevant ledererfaring og kommersiell legning, med erfaring fra kontraktsforhandlinger og etablering av entrepriseavtaler.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i TOBBs ledergruppe.

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdannelse
  • Erfaring fra utvikling og ledelse av større eiendomsprosjekter
  • Kommersielle egenskaper og erfaring med forhandlinger
  • Evner å se gode muligheter og er løsningsorientert
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • Er en teambygger med ledererfaring

TOBB tilbyr et meget godt arbeidsmiljø hvor høy kvalitet i våre leveranser og tjenester står i sentrum. I TOBB får du mulighet til påvirke og forme egen hverdag, og videreutvikle vår organisasjon. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Kontorsted er Krambugata 1, Trondheim.

Spørsmål om stillingen

Torbjørn Sotberg

adm. direktør

Telefon 930 58 560

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: