Tilbudskoordinator Bygninger - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist10.03.2019

Har du erfaring med kommunikasjon i forbindelse med tilbuds- og anbudskonkurranser? Kan du formidle et komplisert budskap på en overbevisende og tydelig måte ved hjelp av skrift og bilder? Vi søker nå en proaktiv og strukturert tilbudskoordinator til vår divisjon Bygninger for region Oslo.

BIDRA TIL Å VINNE NYE SPENNENDE PROSJEKTER

Vi er sentrale i svært mange spennende prosjekter for tiden, og COWIs divisjon Bygninger opplever en økende etterspørsel etter rådgivning på stadig mer komplekse prosjekter. Det blir dermed stadig viktigere at vi klarer å kommunisere på en klar og strategisk skarp måte i tilbudsskrivingen vår.

Som tilbudskoordinator hos oss vil du få en sentral rolle i arbeidet med å utarbeide, ferdigstille og sette sammen tilbudsdokumenter, samt bistå i koordineringen av interne tilbudsprosesser. Ditt arbeid vil bidra til en høy profesjonell kvalitet i både skriftlig og visuell kommunikasjon.

I tillegg vil typiske arbeidsoppgaver kunne være:

  • Hente ut konkurransegrunnlag fra konkurranseportaler
  • Bistå med layout og grafisk innhold i tilbudspresentasjoner og -materiell
  • Ansvar for innlevering av tilbudsdokumenter i konkurranseportaler
  • Oppfølging og oppdatering av referansedatabase og CV'er
  • Administrative støttefunksjoner

DU ER KREATIV OG OPPTATT AV DETALJER OG KVALITET

Vi er på jakt etter deg som arbeider selvstendig og proaktivt, og som er god på å samle informasjon fra ulike kilder. Du motiveres av tidsfrister, og har en egen evne til å lese mellom linjene i anbud.

Dine kvalifikasjoner:

  • Bakgrunn innen merkantile fag, grafisk design eller markedsføring. Gjerne en kombinasjon av disse fagene.
  • Gode skriftlige fremstillingsevner
  • Gode språkferdigheter, både norsk og engelsk.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Tommy Lundegaard, Regionsjef Bygninger Oslo, +47 977 11 022, TLU@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev innen 10. mars 2019. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: