Fra venstre: Stian Aarum, Alexandra Elstner, Ståle Wiig, Trond Dahl

Tekka vokser og ansetter fire

Prosjektledelsesselskapet Tekka vokser, og har ansatt fire nye medarbeidere.

- På grunn av økende oppdragsmengde, og et ønske om å vokse i et godt marked, har 4 nye og erfarne medarbeidere begynt hos oss i begynnelsen av 2019, sier daglig leder Randi Øye Dahl i en pressemelding.

- Vi har jobbet en stund med planen om å øke bemanningen samt å etablerer flere avdelingskontor i regionen. Nå etablerer vi kontoret i Sarpsborg med Ståle Andre Wiig og Stian Aarum og vi ser allerede nå at det vil være behov for ytterligere ansettelser i Østfold, legger hun til.

Tekka styrker organisasjonen med Trond Dahl (54) som har lang erfaring både fra byggherre- og entreprenørsiden. Ståle Andre Wiig (48) har erfaring både fra bygg- og anleggsentreprenør, samt på fundamentering og jernbane. Stian Aarum (31) har erfaring som RIB og som entreprenør. De startet alle 1 januar i år. Siste ankommet er Alexandra Elstner (42) som har lang erfaring som arkitekt, prosjekt- og prosjekteringsledelse.

TEKKA er et frittstående firma som leverer prosjektadministrative ytelser knyttet til bygg- og anleggsbransjen. Hovedkontoret er i Lørenskog med avdelingskontor i Sarpsborg. Tekka jobber med prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og rådgivning innenfor SHA, KS og BIM tjenester både for entreprenører og byggherre.