Senior prosjektleder - Jernbane

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist20.03.2019

Vil du være med på å vinne og lede store, spennende jernbaneprosjekter? COWI har en meget sterk posisjon innenfor Jernbane og opplever stor etterspørsel etter senior prosjektledere som kan lede de store utbyggingsprosjektene som kommer. Vi søker nå etter deg som ønsker å være med og utvikle prosjektlederrollen i COWI og bidra aktivt til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø i Oslo.

BLI DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

I COWI er prosjektledelse, planlegging og prosjektering av jernbane ett av våre kjerneområder. Vi har et anerkjent jernbanefaglig miljø med spesialkompetanse innen konvensjonelle- og høyhastighetsbaner, samt ulike typer helautomatiske banesystemer.

Som Senior Prosjektleder hos oss vil du være en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen jernbane og samferdselssektoren. Din hovedoppgave blir å forvalte en portefølje av prosjekter, hvor du får ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Like viktig er det at du evner å lede tilbudsprosesser av samme størrelsesorden og utvikler gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder. Du blir også ansvarlig for å utvikle og veilede egne prosjektmedarbeidere.

DU TRIVES MED ANSVAR OG SAMARBEID PÅ STORE TVERRFAGLIGE PROSJEKTER

Vi ser etter deg som har tydelige lederegenskaper, og er spesielt sterk på prosjektplanlegging og drift av prosjekter. I tillegg er du god på kompetansedeling, mål- og ressursstyring, samt lede og koordinere prosjektmedarbeidere. Du har solid kommersiell forståelse og evner å identifisere gode og helhetlige løsninger i samarbeidet med kunden.

I tillegg har du følgende kompetanse:

  • Høyere teknisk relevant utdannelse
  • Minimum 10 års erfaring
  • Dokumenterte resultater fra prosjektledelse av større samferdsels – og/eller byggeprosjekter
  • Solide ferdigheter innen IT-verktøy
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) er en fordel.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI verdensledende innen planlegging av komplekse jernbane-, bane- og metroprosjekter, samt tunnel- og brukonstruksjoner. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Inger Hyllene (Seksjonsleder) på telefon: +47 41214340

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 20. mars 2019. Arbeidssted vil være Oslo (Hasle/Løren). Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: