Selger

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. I 2016 var totalomsetningen for konsernet 665 millioner Euro. Ramirent har 2686 ansatte, fordelt på 290 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd. I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1122 MNOK i 2016, og 423 ansatte i 42 kundesentre.

FirmaRandstad for Ramirent
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist20.03.2019

Er du en dyktig relasjonsbygger og ønsker å jobbe i en teknisk bransje?

Ramirent styrker sitt salgsteam i Tromsø og ser etter deg som vil skape de gode resultatene sammen med oss.

Som selger i Ramirent er du først og fremst en relasjonsbygger og din primæroppgave er å ivareta eksisterende kundeportefølje. I tillegg ønsker vi at du skal ta eierskap til nye prosjekter og kunder, og på den måten bidra til vår videre vekst.

Du får jobbe med løsning- og prosjektsalg i hele Tromsø-regionen, og du vil ha ansvar for å følge prosjekter fra planlegging og prosjektering, til avslutning og nedrigging. Det er derfor en fordel dersom du har kunnskap og erfaring innen bygg- og anlegg, eller interesserer deg for maskiner, utstyr og tekniske løsninger. Det er ønskelig at du har jobbet med B2B salg.

Som person er du nysgjerrig, lydhør og løsningsorientert. Du trives best der det skjer , og er proaktiv ute i møte med kundene. Du er tett på markedet og deltar i relevante fora for å skape gode relasjoner og effektive markedssynergier.

Vi kan tilby deg en spennende arbeidshverdag med en veletablert kundeportefølje som du skal ivareta og utvikle, og hos oss får du gode verktøy for å lykkes. Vi jobber målrettet med opplæring og utvikling av våre ansatte og som selger er du direkte med på å utvikle selskapets salgsstrategi.

I Ramirent spiller vi hverandre god gjennom erfaringsutveksling, kurs og samlinger - og vi jobber sammen for å skape de gode kundeopplevelsene.

Vil du bli vår kollega? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad. Siste frist: 20.03.2019

Spørsmål om stillingen

Marlen Lauritsen

Rådgiver i Randstad

Telefon 400 21 503

Magnar Uvsløkk

Salgsleder Ramirent Nordland/Troms/Finnmark

Telefon 913 40 123

Søk stilling

Vis flere stillinger: