Nyutdannet byggingeniør eller 1-2 års erfaring?

ÅF Engineering AS er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer og infrastruktur, hvor mennesker skal trives. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra barnehager, skoler og leilighetskompleks til større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet tegn_3, som er heleid av ÅF Engineering AS.

ÅF i Norge skaper med sine 800 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse.

Selskapet er en del av det internasjonale ÅF-konsernet, en av de største ingeniør og designvirksomhetene i Skandinavia med en salgsomsetning på over 11 milliarder SEK, 10 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land.

FirmaÅF Engineering
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist24.03.2019

I Sandefjord er vi 15 medarbeidere innenfor konstruksjon og inngår i forretningsenheten Buildings i ÅF. Vi jobber hovedsakelig med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet.

ÅF er i sterk vekst og konstruksjonsteknikk er en del av hovedsatsningen. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg.

Bli en del av vårt team!

Ønskede kvalifikasjoner

Du er en person som liker å jobbe selvstendig og i team, samt at du er positiv og praktisk orientert. Vi ønsker at også du er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte.

Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare.

I våre prosjekter benyttes FEM-Design og Revit i utstrakt grad, det er en fordel om du har kjennskap til dette.
Alle søkere oppfordres til å legge ved karakterutskrift og annen relevant informasjon.

Typiske oppgaver:

Jobbe i tverrfaglige prosjekter, også sammen med våre andre kontorer i Norge og Sverige.

Prosjektere og dimensjonerer konstruksjoner i betong, stål og tre.

Lage mengdebeskrivelser.

Bistand ved kontrahering, kostnadsoverslag, samt kontroller.

Vi tilbyr

  • Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Kontakt

Spørsmål om stillingene kan rettes til Victor Hugo Zamora på e-post victor.zamora@afconsult.com eller telefon 412 25 206.

Søk i dag! Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: