Prosjektkoordinering i Asia

SINTEF Byggforsk er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

FirmaSINTEF Byggforsk
FylkeOslo, Utlandet
Søknadsfrist15.03.2019

SINTEF Byggforsk søker medarbeider til

Prosjektkoordinering i Asia

SINTEF skal være med på å redusere plasttilførsel til havet - vil du være med på et spennende prosjektengasjement i Asia?

Prosjektet skal stimulere til økt behandling av ikke-gjenvinnbart plastavfall ved å initiere samarbeid mellom myndigheter og lokal industri i områder hvor plastforurensning er et problem (se også optoce.no).

Stillingen innebærer prosjektkoordinering, med særlig ansvar for lokal opplæring, resultatoppfølging, administrasjon og rapportering/dokumentasjon.

Relevant fagperson bør være på bachelor- eller masternivå, gjerne med erfaring fra avfallshåndtering og industrielle løsninger.

Vi ønsker oss en selvstendig, initiativrik og engasjert person som er god til å kommunisere. Vedkommende må kunne arbeide med forskjellige nasjonaliteter og kulturer, ha gode samarbeidsevner, samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på engelsk og norsk.

Du må være villig til å reise og ha mulighet til å kunne oppholde deg utenlands i lengere perioder.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktig lønn
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Trivelig arbeidsplass med gode kolleger

Spørsmål om stillingen

Berit Laanke

Forskningssjef

Telefon 928 08 312

Kåre Helge Karstensen

Sjefforsker

Telefon 930 59 475

Søk stilling

Vis flere stillinger: