Fagarbeider - Ålesund

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1100 ansatte og omsetter for 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedVatne
Søknadsfrist04.03.2019

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre? I Veidekke Industri opplever vi økende oppdragsmengde, og har behov for flinke folk til å være med på laget på vår drift- og vedlikeholdskontrakt 1500 Ålesund.

Vi ser etter en allsidig og ryddig fagarbeider.

I tillegg til å inneha de nødvendige faglige kvalifikasjoner ønsker vi oss kollega med en positiv innstilling til variert arbeid i en til tider hektisk hverdag. Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men at de anbefaler oss for andre. Du er en person som er selvstendig, initiativrik, handlekraftig og omgjengelig. Servicerettet og fleksibel. God lokalkunnskap er viktig. Stillingen krever at man er med i en vaktordning, så det er en fordel du bor i nærheten av eller i kontraktsområdet. Kontraktsområdet dekker i hovedsak kommunene Haram, Ålesund, Sula, Skodje, Ørsta, Volda, Giske og deler av Vestnes, Ulstein, Hornindal og Ørskog.

Arbeidsoppgaver

Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid. Andre oppgaver vil være:

  • Dokumentasjon og oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver.
  • Vedlikehold av mindre maskiner og utstyr.
  • Utføre praktisk arbeid på vei, som reparasjoner og annet vedlikehold, i henhold til kontrakten og i samarbeid med veivoktere.

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse C.
  • Maskinførerbevis.
  • Gode datakunnskaper, da vi benytter elektroniske verktøy i all rapportering.
  • Erfaring fra tilsvarende bransjer.
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
  • Gjerne erfaring med brøyting.
  • ADK-kurs er ønskelig, men viktigst er erfaring med vei og VA.

Profil

  • Du er faglig dyktig, løsningsorientert og kan vise til god gjennomføringsevne.
  • Du er selvstendig og trygg i jobben din, samtidig som du gjerne og enkelt samarbeider med andre.
  • Du har HMS i «ryggmargen» og kompromisser aldri med sikkerheten.

Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med høyt tempo. Du vil bli med på et arbeidslag bestående av kollegaer som er med å fylle et viktig samfunnsoppdrag.

I Veidekke har vi gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i selskapet få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag.

Kontraktsadministrasjon har kontorsted i Slyngstadvegen 10, 6264 Vatne.

Spørsmål om stillingen

Eyvind Sylte

Telefon 913 98 146

Søk stilling

Vis flere stillinger: