Foto: Braathen Landskapsentreprenør

Braathen Landskapsentreprenør AS 50 år

2018 var jubileets år for Enebakk-bedriften, som kunne se tilbake på 50 år i anleggsgartnerfagets tjeneste.

(Klikk for større versjon)

Knut A. Thorvaldsen etablerte Kristen Seim Oslo AS i 1968 det som det da het. Allerede i 1972 ble det Seim & Thorvaldsen AS og raskt ble det Knut A. Thorvaldsen AS. Einar Braathen kom inn på eiersiden sammen med Knut høsten 1999 og 1. januar 2000 ble driftsselskapet overført til Braathen & Thorvaldsen AS. Einar Braathen har siden vært kontinuitetsbæreren i bedriften.

Selskapet har gjennom disse 50 årene utviklet seg til å bli en ledende anleggsgartner og landskapsentreprenør i Norge.

- Fagkompetansen er viktig og vi har hele veien hatt fokus på utvikling og samtidig ta vare på faget som vi er så stolte av, sier Einar Braathen.

Firmaets gründer har også i alle år, og er fortsatt, en sterk stemme og viktig pådriver i utviklingen av faget.

- Vi har nå rundet de 50, men hviler på ingen måte på laurbærene av den grunn. Vi er i stadig utvikling og vekst og teller i dag nærmere 140 dyktige ansatte på fire ulike avdelinger som ivaretar ulike segmenter i markedet. Vi feiret fjoråret med en flott jubileumstur til Krakow med alle ansatte og hadde en fin opplevelse med det. Vi fortsetter å se fremover og gleder oss over stadig utvikling i faget og hos våre oppdragsgivere og kunder. Vi må samtidig få rette en stor takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere som har fulgt oss gjennom disse årene og nå inn i fremtiden, avslutter Einar Braathen.