Servicerørleggere

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører i Norge med avdelinger i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Grenland, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest. Vi tilbyr alt av rørtekniske arbeider innen alle typer bygg deriblant, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkling, sanitær- og baderom. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 6 milliarder kroner og har mer enn 3300 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Rør Haugesund
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist17.03.2019

Vil du bli helten i felten? Bli rørlegger i GK!

Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg med minimum tre års erfaring, er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø.

Arbeidsoppgaver:

  • Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte hos faste kunder
  • Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte
  • Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner

Hos oss får du:

  • En solid, trygg og ryddig arbeidsplass
  • Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og selvstendighet
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø

Som ansatt i GK Rør Haugesund får du 10 dyktige kollegaer. Vi har kontorer i Norheim Næringspark i lag med GK Inneklima og GK Kulde. Avdelingen vår er i vekst, og vi håper du er vår nye dyktige servicerørlegger.

Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi ønsker flere av bransjens dyktige rørleggere, og gleder oss til å høre fra deg! Har du videre spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder Daniel Eik eller serviceleder Knut Erik Waage.

Vi vil behandle søknader fortløpende!

Referanse: Servicerørleggere, GK Rør Haugesund

Kontaktperson: Daniel Eik, Avdelingsleder, tlf. 979 70 997 eller Knut Erik Waage, Serviceleder, tlf. 906 23 915

Søk stilling

Vis flere stillinger: