Kalkulatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist22.03.2019

NCC Building Norge er i spennende utvikling. Vi utfordrer måten vi jobber på i dag og er opptatt av å utnytte ny teknologi for å skape fremtidens bærekraftige bygg. I tett samspill med våre kunder og samarbeidspartnere skal vi utvikle, kalkulere, prosjektere og bygge på en effektiv og fremtidsrettet måte. Vi søker nå etter:

KALKULATØR til NCC Building Oslo & Central

Til vår kalkyleavdeling for Oslo/Østlandet trenger vi en engasjert og fremtidsrettet medarbeider til anbud/tilbudsarbeid. Avdelingen jobber med kalkulering av bl.a. næringsbygg, svømmehaller, skoler, barnehager og helsebygg, med hovedfokus på design og tidligfaseprosjekter. Som kalkulatør vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver innenfor kalkylearbeid.

Dine nye utfordringer:

  • utarbeidelse av tilbud og anbud i samarbeid med et tilbudsteam, samt delta i utvikling av løsningsforslag i design og tidligfaseprosjekter
  • utarbeide mengdebeskrivelser og kalkyle
  • bidra i innhenting av pristilbud fra underleverandører (UE) og leverandører
  • evaluere innkomne tilbud fra UE og leverandører

Profilen vi ser etter:

Vi ser etter deg som har byggeteknisk bakgrunn, gjerne utdannet ingeniør eller sivilingeniør. Du er systematisk og strukturert i din måte å planlegge og arbeide på, er løsningsorientert og liker å bistå og veilede dine kolleger. Du er selvstendig, men har også evne til å jobbe i team. Du er komfortabel med bruk av IT-verktøy, og har interesse for digitale løsninger og 3D kalkylemodeller. Det er en fordel hvis du har kjennskap til kalkulasjon av byggeprosjekter, og god økonomisk forståelse. Det er også nødvendig at du behersker norsk eller skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby:

Vi i NCC har organisert oss for fremtiden! Kalkulatørene hos oss tilhører en egen avdeling som samarbeider tett med linjen. Dette betyr en tettere faglig og personalmessig oppfølgning, du får ta del i et aktivt landsdekkende kalkylenettverk å dele erfaringer med og en leder som støtter og bistår deg. I vårt nettverk har vi godt samhold og gode læringsforhold.

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.

NCC er et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Interessert?

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen - se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 22. mars 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Kai Heimtun

Leder Kalkulasjon, NCC Building Norway

+47 411 79 035

Vis flere stillinger: