F.v.: Roy Greibesland, Terje Greibesland og Per Ivar HarilaF.v.: Christin Axelsen, Glenn-Ove Hovland, Odd Erik Songve og Per Ivar Harila

Premiedryss på årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet

Tradisjonen tro ble det kåret årets Byggtorgetmedlem og årets Byggerietmedlem under årskonferansen på Lillestrøm forleden.

Kriteriene for å få denne utmerkelsen er knyttet til lojalitet til kjedekonseptet, innkjøpslojalitet, profesjonalitet i butikkdrifta, og det kreves naturligvis gode økonomiske resultater for virksomheten. I kjeder som begge har som målsetning å ha de mest lønnsomme medlemmene i bransjen er dette et absolutt kriterium.

I år gikk utmerkelsen til Byggtorget Øvrebø Kassefabrikk og Byggeriet Johs Øvsthus.

- Begge disse virksomhetene er svært gode ambassadører for sin kjede, og har høy profesjonalitet, sier kjededirektør Per Ivar Harila i en pressemelding.

- Byggtorget Øvrebø Kassefabrikk er i tillegg et av våre aller flotteste utstillingsvindu, i og med at de er vår pilotbutikk for vårt nye butikkonsept i Byggtorget, sier Harila.

Begge premievinnerne inviteres til en utviklingsdag på Kjedekontoret i Vadsø, der de i tillegg til det faglige får oppleve spennende vinteraktiviteter i Varangerområdet.