Jurist

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist31.03.2019

NCC Industry er Nordens største aktør inne asfalt og steinmaterialer.

NCC Industry legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer, asfalt, grunnarbeid og resirkulering av bygningsmaterialer. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsninger. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

NCC Industry AS søker en forretningsorientert jurist med erfaring fra entrepriserett og som vil jobbe tett på driften med anbud og avtaler innenfor asfalt, steinmaterialer og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter. Vi ser positivt på fremtiden og søker en jurist til vårt hovedkontor i Oslo for å jobbe tett på vår virksomhet og våre prosjekter.

Dine nye utfordringer

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og du kommer til å arbeide med en rekke juridiske fagområder herunder deltakelse i anbudsarbeidet med juridisk rådgivning, hvor fokus er på anskaffelses- og kontraktspørsmål, samt prosjektoppfølging. Du vil være involvert i forhandlinger med kunder og leverandører, og delta i intern opplæring for linjeorganisasjonen. Du jobber tett med sektorledere som driver virksomhet i hele landet, noe som kan innebære reising ved behov.

Arbeidet forutsetter et nært samarbeid med virksomheten, krever stor grad av selvstendighet, samtidig som du inngår i et nordisk juridisk team med erfarne medarbeidere. Du vil rapporterer til Head of Legal, NCC Industry.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi søker deg som er utdannet jurist og har minst 4 års arbeidserfaring. For å lykkes i rollen er det viktig at du har jobbet med entrepriserett tidligere, og kjenner deg trygg innenfor dette området. Har du også erfaringer fra offentlige anskaffelser og miljørett, er det også en fordel. Vi er et nordisk selskap, og forutsetter at dine kunnskaper i engelsk og norsk er utmerket, både muntlig og skriftlig.

Vi ser etter en person som ønsker å jobbe tett på virksomheten i en rådgivende og relasjonsbyggende funksjon. Du trives med å jobbe selvstendig, er dyktig til å prioritere arbeidsoppgaver, og kan håndtere mange typer spørsmål og henvendelser innenfor ulike områder der du blir en integrert del av forretningsprosessene. Du har også evnen til å se viktigheten av at din rådgivning er effektiv, kort og konsis og praktisk nyttig.

Som person liker du å levere god service. Du er pålitelig, energisk og har høy integritet. Du trives med å jobbe i en organisasjon med høyt tempo og med korte tidsfrister, og er interessert i å bidra i organisasjonens og avdelingens utvikling.

Vi tilbyr

Som jurist i NCC Industry får du muligheten til å samarbeide med andre spesialister. Du blir en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og være en del av et team med engasjerte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et internasjonalt miljø som både er spennende, variert og utfordrende. Intern og ekstern opplæring vil bli tilbudt til deg, samt muligheten for sparring med andre advokater i og utenfor konsernet.

Søknadsfrist: 31. mars.

Søk her

Kontaktpersoner:

Eric Thunegard
Head of Legal, NCC Industry
+46 070-250 32 38
eric.thunegard@ncc.se

Vis flere stillinger: