Prosjektleder bygg

UiT - Norges arktiske universitet er verdens nordligste universitet med 3500 ansatte og 16000 studenter. IVT-fakultetet driver utdanning, forskning og formidling innen ingeniørvitenskap og teknologi. Gjennom forskning og utdanning vil vi være en drivkraft i utviklingen av framtidens næringsliv og samfunn, med et særlig fokus på nordområdene. Fakultetet har hovedsete i Narvik, men tilbyr også utdanninger i Tromsø, Alta, Bodø og Mo i Rana. Fakultetet har ca. 200 ansatte fordelt på fem institutter og tre administrative seksjoner.

FirmaUiT - Norges arktiske universitet
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist07.03.2019

UiT - Norges arktiske universitet søker deg som er ingeniør innen byggfag, har erfaring som prosjektleder, og som vil være med å videreutvikle vårt fagmiljø.

Som prosjektleder hos oss får du jobbe med alt fra etablering av ultramoderne laboratorier til komplette nybygg til flere hundretalls millioner. Vi er stolte over mangfoldet i prosjektene, og kan blant annet nevne oppføring av nytt biologibygg og etablering av droneflyplass. Nytt museumsbygg, nybygg for fremtidens pedagoger og lærere og hypermoderne nordlysforskningsanlegg, er prosjekter vi er involvert i. I tillegg oppgraderer vi fortløpende våre bygg slik at vi kan tilby studenter, forskere og ansatte moderne og tidsmessige bygg.

Vi har et mangfold av bygninger og oppgaver slik at din arbeidshverdag vil variere i tråd med prosjektene du er involvert i. Hos oss ivaretar du byggherrerollen og du får en unik mulighet til å kombinere den med å være prosjektleder. Dette gir dyp innsikt og stor frihet til å skape dynamikk gjennom alle faser av prosjektene. Du får samarbeide med mennesker innen et bredt tverrfaglig byggmiljø, og du blir en del av et team der samarbeid, trygghet og faglig utvikling står i fokus. Du har handlingsrom og stor innflytelse på din arbeidshverdag.

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse på master- eller bachelornivå innen bygg- og anlegg. Erfaring og/eller tilleggsutdannelse innen prosjektledelse og økonomi vil bli vektlagt. Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du har god norskspråklig fremstillingsevne både muntlig og skriftlig, og behersker engelsk. I tillegg har du erfaring i å bruke prosjektstyringsverktøy. Sammensetningen i vår seksjon er viktig, og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Du er god på kommunikasjon, samarbeider godt, og evner å oversette brukernes behov til tekniske løsninger sammen med prosjekterende og entreprenører. Ønsker du å bygge videre på din fagkompetanse gir vi deg mulighet til det. Din arbeidstid vil være fleksibel og vi gir deg konkurransedyktig lønn etter avtale.

Er du vår nye prosjektleder?

Registrer din CV og søknad innen 7. mars.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Prosjektsjef bygg og eiendom hos UIT, Øistein Hanssen, på tlf 416 41 926 eller rekrutteringsrådgiver i Randstad, Cathrine Fosse, på tlf. 400 21 595.

Generelt:

Ved UiT - Norges arktiske universitet legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet er IA-virksomhet, og legger derfor vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk stilling

Vis flere stillinger: