Rådgiver prosjektstyring

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist03.03.2019

Vil du jobbe med prosjektstyring hos en av Norges største byggherrer?

Oslo bystyre vedtar annethvert år en skolebehovsplan som fastsetter ønsket ferdigår for de ulike skoleprosjektene som må gjennomføres for å ha tilstrekkelig med skoleplasser for byens elever. Erfaringsmessig vil flere prosjekter få senere ferdigstillelse enn først antatt og vi vil derfor styrke oppfølging og kompetanse på dette området. Foretaket har etablert en oversikt som viser overordnet fremdriftsplan med kritiske milepæler og forutsetninger for ferdigår for alle vedtatte skoleprosjekter. Oversikten skal brukes til styring av fremdrift slik at aktiviteter igangsettes og beslutninger fattes til rett tid.

Vi søker nå etter en rådgiver prosjektstyring som skal bidra til at vi opprettholder ønsket fremdrift for våre skoleprosjekter!

Klikk her for å bli kjent med noen av dem som jobber i utviklingsseksjonen

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for å utarbeide og rapportere fremdrift på porteføljenivå for alle prosjekter i utviklingsfase, dvs KVU-fase og forprosjektfase
  • Ansvar for å kommunisere fremdriftsplaner i utviklingsfase til våre bestillere
  • Oppfølging av budsjett for utviklingsprosjekter
  • Utarbeidelse av diverse rapporter
  • Delta i ledermøter og styremøter for å redegjøre for fremdrift i tidligfase
  • Diverse administrative oppgaver som naturlig faller inn under seksjonens ansvarsområde

Kvalifikasjoner

  • Vi ser etter en person som har erfaring med fremdriftsplanlegging og har erfaring med bruk av planleggingsverktøy, økonomistyringsverktøy og evne til å utarbeide oversiktlige rapporter og presentasjoner
  • Du har god kjennskap til Excel og PowerPoint
  • Vi ser for oss at du har utdannelse som ingeniør, økonom eller lignende, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

Egenskaper

  • Du er analytisk anlagt, strukturert og løsningsorientert
  • Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig (arbeidsspråket er norsk)
  • Du er flink til å motivere andre, har evne/ønske om å ta i et tak i hektiske perioder og beholder roen under høyt arbeidstempo
  • Det legges vekt på personlige egenskaper

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en så god måte som mulig. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Klikk her for å lese mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Spørsmål om stillingen

Idunn Marie Husevåg

seksjonsleder

Telefon 416 41 126

Søk stilling

Vis flere stillinger: