VA-ingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, effektive transportløsninger, blågrønne løsninger og bærekraftig byutvikling. De skaper økt verdi for samfunnet, enkeltmenneskene og oppdragsgivere – og bidrar til å utvikle bærekraftige og helhetlige løsninger som bringer samfunnet fremover.

Som selskap har de 85-års erfaring, og de er i dag over 6600 ansatte globalt, hvorav 1100 jobber i Norge. For COWI er høye faglige og etiske standarder uløselig knyttet til forretningsorientert tenkning. De opptrer med troverdighet og integritet på alle områder – en holdning som gjennomsyrerderes verdier, visjon og retningslinjer.

Les mer om COWI på deres nettside: https://www.cowi.no/

FirmaCOWI
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.03.2019

Er du utdannet VA-ingeniør som ønsker frihet, fleksibilitet og utvikling i fagfeltet? Har du noen års erfaring innen vei, vann og/eller avløp? Det internasjonale selskapet COWI trenger engasjerte VA-ingeniører til sitt team!

Informasjon om stillingen

COWI er et internasjonalt ingeniørselskap som opptrer med sterk fagkompetanse, troverdighet og integritet på alle områder. De jobber daglig med innovasjon og har stor tro på betydelig frihet i arbeidet. Du skal ha muligheten til å tenke og skape gode dialoger. Ønsker du en utfordrende og lærerik arbeidsplass er dette stedet for deg!

Som VA-ingeniør for COWI vil dine ansvarsområder være rådgivning og prosjektering innen vann og avløp, og dette omfatter blant annet arbeidsoppgavene:

  • Tegning av VA-systemer innen kommunal infrastruktur
  • Utarbeide og sende tilbud
  • Prosjektering, utregning, modellering

Hos oss finner du et ungt, fremtidsrettet arbeidsmiljø med mye fagkunnskap. COWI har et stort fokus på mennesker gjennom trivsel, utvikling og samarbeid. Du vil delta på COWI-skolen og følge karrieresteg som du selv er med og utarbeide. Vil du for eksempel bli prosjektleder finnes det eget utdanningsprogram du kan engasjere deg i på sikt.

Friheten til å styre egen arbeidsdag står sterkt i COWI. De har prosjekter i over 100 land og du vil du derfor få muligheten til å velge om du ønsker å delta på prosjekt som lar deg reise, eller du kan velge å jobbe fra kontoret i Trondheim med lokale prosjekt. Her får du jobbe med det som engasjerer deg.

Dette tilbyr COWI:

  • Stort fokus på trivsel gjennom sosiale arrangement og godt arbeidsmiljø i hverdagen
  • Mulighet for hjemmekontor og fleksibilitet i hverdagen
  • Svært gode lønnsbetingelser og forsikringsordninger
  • Sterkt samarbeid gjennom felles milepæler og arrangement
  • Trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter

Vi søker deg som

  • Ingeniør med fordypning i vei, vann og/eller avløpsfag
  • Minimum 3 års arbeidserfaring innen relevant fagområde
  • Snakker og skriver flytende engelsk

Du har i tillegg til dette gjerne erfaring med aktuelle beregnings- og tegningsverktøy for VA (Novapoint), men har du jobbet i andre lignende system kan du også lære Novapoint hos COWI. Dine personlige egenskaper vil være minst like viktig som kravene over.

For å lykkes i rollen er det viktig at du kan jobbe nøyaktig og strukturert. Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt. Du må også kunne samarbeide gjennom å lytte og kommunisere godt med andre.

Stillingen krever også at man kan ta ansvar og drive egne oppgaver og ansvarsområder fremover. For å trives hos COWI er det aller viktigste at du har lyst å utvikle deg videre!

Annet

Oppstart: Etter avtale, senest august 2019

Omfang: 100%

Sted: Otto Nielsens veg 12, 7052 Trondheim

Søknadsfrist: 10. mars 2019

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos COWI.

Kontaktperson

Lene Skarpås

Consultant Manager

Telefon 23 00 90 70

Søk her

Vis flere stillinger: