Anne Solgaard er spesialist i sirkulærøkonomi, og har begynt i jobben som kompetansesjef i Grønn Byggallianse.

Grønn Byggallianse styrker laget

Anne Solgaard er ansatt som kompetansesjef i Grønn Byggallianse. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i næringsforeningen Circular Norway.

- Vi er stolte av å ha rekruttert Anne til Grønn Byggallianse. Hun har lang erfaring fra arbeid med klimakommunikasjon, sirkulærøkonomi og bærekraft strategi med organisasjoner som GRID-Arendal, FNs miljøprogram og ICIMOD. I tillegg har Anne kompetanse som prosessleder, og har også jobbet som innholdsutvikler i Medvind Eventbyrå der hun blant annet utviklet konferansene for det Norske Byggemøte under Bygg Reis Deg. Med Anne på laget er vi sterkt rustet til å utvikle nye læringsarenaer og tilby kompetanseheving som fremmer grønn vekst og sirkulær omstillingen for norsk byggenæring, sier daglig leder Katharina Bramslev.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle arbeide med sirkulærøkonomi og å utvikle nye kurs og andre kompetansarenaer for byggenæringen, sier Anne Solgaard. 

- Grønn Byggallianse har et svært kompetent og erfarent team og dette gir store muligheter for å tilby gode arenaer for kunnskapsutvikling, sier hun.