Elektriker til Baneavdelingen i Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 500 ansatte og omsetter for 17,5 mrd. (2018).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist04.03.2019

Veidekke Bane er en del av satsingsområdet til Veidekke Entreprenør. Virksomheten ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Våre kunder er hovedsakelig Jernbaneverket og Sporveiene AS. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 115 ansatte og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag.

Veidekke Bane har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

Om stillingen

Vi søker nå etter en elektriker som trives godt med en arbeidsdag i friluft sammen med et selvstendig og humørfylt arbeidslag. Vi jobber med prosjekter over hele landet, så du må ha litt rallarblod i deg og like å jobbe i turnus med hektiske perioder innimellom.

Arbeidsoppgaver

  • Bygging og vedlikehold av lavspentanlegg
  • Prosjektarbeid og koordinering av oppgaver i samarbeid med de andre fagområdene i Veidekke Bane
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner

Du har fagbrev som elektriker eller gr. L og tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet. Vi forventer også at du har erfaring fra installasjons- og vedlikeholdsarbeid knyttet til lavspentanlegg. Du trenger ikke være en språkmester, men du må kunne formidle avanserte detaljer både muntlig og skriftlig på en enkel måte.

Du må beherske Microsoft Office. Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn. Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse. Du må også ha førerkort kl B.

Du er eller ønsker å bli godkjent som hovedsikkerhetsvakt og eventuelt leder for El-sikkerhet. Har du også erfaring med tele- og fiberarbeid er det en fordel.

Personlige egenskaper

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet og samarbeid med andre faggrupper. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og ha fokus på rasjonell produksjon. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye elektriker, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene vil bli gitt.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av de ansatte ca. 15 % av aksjene i Veidekke. Veidekke har også firmahytter og ulike bedriftsidrettslag. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag slik at de kan komme på jobb neste dag. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Spørsmål om stillingen

Espen Magnus Bråten

Fagansvarlig elektro

Telefon 452 53 046

Søk stilling

Vis flere stillinger: