Etman flytter hovedkontor til Bulk Park Lindeberg

 Elektrogrossisten og el-materiell produsenten Etman flytter sin administrasjon, hovedlager for Østlandet, og proffshop fra Lillestrøm til helt nytt bygg på Lindeberg der Bulk Infrastructure AS bygger ny logistikkpark. Bygget vil stå innflyttingsklart 1. september 2020.

- Vi vokser raskt og trenger mer plass, sier administrerende direktør Henning Berg hos ETM Øst AS, et av selskapene i Etman International ASA. Etman har ett produktspekter som dekker LED belysning, stikkontakter, brytere, kabler, sikringsprodukter og annet innen boligelektronikk.

ETM Øst har store ambisjoner, og er på god vei i riktig retning. Selskapet har økt omsetningen jevnt siden oppstarten i 2008, og har blitt kåret til Gasellebedrift fire ganger. Med selskapets vekst og planer for videre utvikling, flytter ETM Øst AS inn i 3.500 kvadratmeter bestående av kontorer, lager, og proffbutikk.
- Vi er per i dag en outsider i et stort marked, men vi har fått et godt fotfeste i boligmarkedet. Vi skal fortsette å utfordre de etablerte grossistene, blant annet ved å fortsette å utvikle og produsere nye, innovative løsninger av høy kvalitet. Etman begynner å bli godt etablert i Skandinavia, og vi jobber i flere europeiske land for å utvide vår virksomhet, sier Berg i en pressemelding. 

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructure sine prestisjeprosjekter. Her har Bulk ervervet et område på 250 mål som nå bygges ut, i hovedsak virksomheter innen logistikk. De første byggene her står ferdige allerede i år. Det er tidligere blitt kjent at maskinleverandøren Sigurd Hesselberg AS, råvareleverandøren Alimenta samt Hydroscand også flytter til industriparken. Nå får de selskap av ETM Øst AS.

- Hovedstaden vår trenger at flere store bedrifter gjør som Etman, flytter ut av sentrum og frigjør plass til boliger i sentrumsnære strøk. Vi er skråsikre på at Etman vil oppnå bedre logistikk internt og for kundene sine ved denne flyttingen, sier utleieansvarlig Dag Klem i Bulk Infrastructure AS.