Prosjektingeniør

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. Vi er også stolt partner i NTNU/SINTEFs FME ZEN - et forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer.

FirmaGK Inneklima Trondheim
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.03.2019

Er du på jakt etter en utfordrende stilling som prosjektingeniør? Har du erfaring fra VVS-bransjen eller utdanning innen energi og miljø? Da kan du være den vi søker!

Informasjon om stillingen

GK Inneklima er et ledende nordisk inneklimakonsern, og GK som helhet har over 50 år bygd seg opp til å bli en ledende total teknisk entreprenør og serviceleverandør i Norden. Dette er et selskap i stor vekst og nå ønsker de en ny kollega med på laget!

I helt nye, flotte lokaler på Sluppen finner du GK Inneklima. De er nå på jakt etter en prosjektingeniør som vil komme inn i deres tverrfaglige team. Dette er ansatte med høy teknisk kompetanse og et stort fokus på et godt arbeidsmiljø. Her vil du som prosjektingeniør få varierte arbeidsoppgaver fra kontrakt til ferdig prosjekt, og deloppgaver i ett eller flere prosjekter. Du vil være med ut på byggeplasser hvor du vil få ansvar for kvalitetskontroll, innregulering og idriftsettelse av tekniske anlegg. Du vil også bidra til logistikk knyttet til bestilling til varer og utstyr. Det er derfor viktig at man kan håndtere flere oppgaver og er veldig strukturert i arbeidet sitt.

GK Inneklima tilbyr svært god opplæring gjennom deres godt etablerte kompetanseprogram "GK-skolen". De har stort fokus på kompetanseheving og du vil i tillegg til GK-skolen få egen fadder å henvende deg til.

Hos GK Inneklima vil du få

  • En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og mye tillit
  • Tilbud om kurs og etterutdanning
  • Tilgang til gode systemer for prosjekt- og økonomistyring
  • Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold

Arbeidsoppgaver

  • Følge opp egne oppgaver og ansvarsområder i prosjekter fra kontrakt til ferdig prosjekt, herunder teknikk, økonomi og planlegging
  • Befaringer på byggeplass
  • Kontrollere masseuttak, rekalkulere og utarbeide innkjøpsbudsjett
  • Utarbeide og følge opp kvalitets- og kontrollplaner
  • HMS ansvar på enkelte områder
  • Rapportere og foreslå forbedringstiltak som er fordelaktig for kunden og GK
  • Sette seg inn i kundens krav og planlegge gjennomføring

Vi søker deg som

  • Relevant utdanning (gjerne innen VVS, energi og miljø)
  • Behersker skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Du vil lære mye hos GK Inneklima, men du har gjerne allerede en bakgrunn fra ventilasjon gjennom utdanning eller relevant arbeidserfaring. I denne stillingen vil du raskt få frihet under ansvar, noe som innebærer at du må vise engasjement og må ta ansvar for å drive egne oppgaver og ansvarsområder fremover. Som person bidrar du alltid til det felles resultatet og du jobber effektivt og strukturert, samtidig som du oppfyller kvalititetsstandardene som trengs i arbeidet.

Annet

Oppstart: Etter avtale, senest august 2019

Omfang: 100%, 6 måneder

Sted: Baard Iversens veg 7, 7037 Trondheim

Søknadsfrist: 1. mars 2019

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Spørsmål om stillingen

Lene Skarpås

Consultant Manager, Academic Work

Telefon 23 00 90 70

Søk her

Vis flere stillinger: