Seksjonsleder Termisk Energi

Helt siden 1925 har Erichsen & Horgen vært opptatt av å skape rom der mennesker trives. Med hjelp av mer enn 160 dyktige medarbeidere leder vi an utviklingen og definerer fremtidens bygg. Bygg som gir rom for menneskelig utvikling, som ivaretar og forbedrer livskvaliteten, og som representerer fremtidens boliger, arbeidsplasser og institusjoner. Vi er de som forstår behovene når mennesker og bygg møtes.

Vi er et rådgivende ingeniørselskap innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VA/VVS. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift.

Selskapet omsatte for 195 millioner kroner i 2017 og har en solid ordrereserve. Profilerte referanseprosjekter er nytt Drammen sykehus, Livsvitenskapsbygget, Campus Ås, nytt Munch museum – Lambda, nytt Nasjonalmuseum, Nye Jordal amfi, Barcode/Bispevika og Ulven-utbyggingen. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelinger i Trondheim, Skien og Lillehammer. For mer informasjon se www.erichsen-horgen.no.

FirmaErichsen & Horgen
FylkeOslo
Søknadsfrist18.02.2019

SEKSJONSLEDER TERMISK ENERGI

Erichsen & Horgen er aktivt involvert i mange av de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i Norge, der vi blant annet skal bistå kundene våre med å velge effektive, miljøvennlige og fremtidsrettede energiløsninger.

Vi søker nå en ny leder til seksjon for Termisk energi. Seksjonen arbeider med rådgiving og prosjektering av løsninger basert på blant annet varmepumper, fyrkjeler, sol og nær/fjernvarme. I dette inngår også innovative former for lagring av både varme og kjøling.

Vår ambisjon er at seksjonen skal være en nasjonal spydspiss innenfor miljøvennlige energiløsninger. Seksjonen består av 15 svært kompetente medarbeidere, med erfaring innen prosjektering i små og store prosjekter. Vi ønsker å videreutvikle oss i forhold til type prosjekter, nye kundegrupper og innovative teknologier. Du må ha et sterkt ønske om å bidra til en slik videreutvikling.

Arbeidsoppgavene er utfordrende og spennende

Du vil få spennende utfordringer knyttet til å lede og støtte dine medarbeidere, samtidig som du aktivt bidrar til faglig utvikling ved å hente inn nye fremtidsrettede oppdrag via nettverket ditt. I dette inngår ansvar for å utvikle prosjekt- og kundeporteføljen innenfor energiforsyning, samt rekruttering av nye medarbeidere ved behov. For å sikre at vi til enhver tid er i front, vil du bli involvert i etablering og gjennomføring av forsknings- og utviklingsprosjekter.

Du inngår i ledergruppen i avdeling for Energi, miljø og teknologi. Denne ledergruppen består av 5 seksjonsledere samt avdelingsleder, og er et kollegium som har fokus på samarbeid og utvikling på tvers av seksjonene.

Du må ha erfaring med prosjektering og en solid faglig plattform

Vi søker en medarbeider som har en solid utdannelse innen fagområdet (Master/Bachelor). Det viktigste er at du har stor interesse for faget og at du ønsker å dele din kompetanse og erfaring med medarbeidere dine og øvrige kolleger. Det er en fordel om du har jobbet med utvikling av nær- og fjernvarmeløsninger, men ikke et krav.

For å kunne fungere godt i stillingen bør du ha minst 8 års relevant erfaring. Det er flott om du har erfaring fra personalledelse, men prosjektledererfaring vil også bli vektlagt.

Du må like å ta ansvar og være offensiv

Som leder er det viktig at du tar ansvar for seksjonen, både i forhold til faglig utvikling og i utvikling av seksjonens medarbeidere. Vi legger stor vekt på at du liker å jobbe sammen med andre for å oppnå gode resultater, samtidig som du tar ansvar for dine oppgaver og områder. Det skjer store endringer i innenfor både teknologi og marked, og det forutsetter at du er villig til å bruke tid på å holde deg orientert og sikre at seksjonen til enhver tid vet hva som rører seg i forhold til marked og teknologisk utvikling.

Vi tilbyr deg spennende prosjekter, faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser

Erichsen & Horgen er et selskap i vekst med solid ordrereserve og gode resultater. Vi jobber sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Campus Ås, Nasjonalmuseet, Bjørvika og Bispevika. Løsninger for energiforsyning er helt sentralt og viktig i alle de store prosjektene vi arbeider med.

Hos oss vil du møte en kultur preget av dedikerte, stolte og faglig dyktige personer, som ønsker å utvikle både seg selv, seksjonen og selskapet. Vi holder til i nyoppussede kontorlokaler sentralt i Nydalen.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Anita Røed
Seniorkonsulent Assessit
aro@assessit.no
+4794168501

Monica Havskjold
Avdelingsleder /Dr.ing.
moh@erichsen-horgen.no
932 45 262

Søk stilling

Vis flere stillinger: