Vi søker prosjektingeniør og senior prosjektingeniør innen VVS

ÅF er en internasjonal ingeniør- og designvirksomhet som fokuserer innen sektorene energi, industri og infrastruktur. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Med vel 800 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm, Sandefjord, Narvik, Stavanger og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge. Selskapet er en del av ÅF-konsernet som har kontorer i mer enn 30 land over hele verden og en netto-omsetning per år på ca. 11 milliarder SEK. Konsernet har i dag nær 10 000 ansatte.

FirmaÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist08.03.2019

Grunnet økt etterspørsel av våre tjenester søker vi nå etter nye medarbeidere som kan styrke vårt VVS-miljø i Oslo. I 2019 har vi vunnet flere større og spennende oppdrag vi trenger flere medarbeider til å løse.

Arbeidsoppgavene vil omfatte dimensjonering og prosjektering av VVS-anlegg, systemdesign, kontroll og kvalitetssikring, kundekontakt og oppdragsledelse i alle faser av prosjekter, fra mulighetsstudier til detaljprosjektering.

ÅF Engineering, avdeling Oslo, består i dag av et tverrfaglig miljø hvor alle rådgiverfag knyttet til bygg er representert. Vi holder til i moderne lokaler i umiddelbar nærhet til Lysaker stasjon. VVS-gruppen i Oslo består i dag av ca. 30 hyggelige og faglig sterke personer med en indre driv til å levere den beste rådgivningen til våre kunder. Våre medarbeidere er en god blanding av seniorer med mange års erfaring og unge lærevillige juniorer. Vi har et uformelt og hyggelig miljø med flat struktur og gode sosiale ordninger for de ansatte. VVS-gruppen er del av et større fagmiljø som alle sitter i samme kontorlokale. Dette gir oss muligheten til å samarbeide på tvers av fag og på spennende prosjekter.

Hvem er du?

Vi søker deg som er ansvarsbevisst, faglig sterk og proaktiv. Du liker utfordringer og trives godt med å jobbe i team så vel som alene. Du kommuniserer tydelig på norsk og engelsk, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene. Personer med FG-godkjenning oppfordres sterkt til å søke.

Som prosjektingeniør ønsker vi at du på relativt kort sikt kan lede egne prosjekter. Bakgrunnen din kan være praktisk, teoretisk eller gjerne en kombinasjon av disse. Siv-ing utdannelse er ønskelig, men ikke et krav. God kjennskap til Revit som prosjekteringsverktøy er en stor fordel. Vi ser gjerne at du har noen års erfaring fra bransjen, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Som senioringeniør har du minimum 10 års bransjeerfaring, god kompetanse innenfor flere forskjellige typer prosjekter. Du ønsker å dele av egen erfaring og kunnskap, og vi ønsker at du både kan styre og ta teknisk ansvar i større prosjekter. Du er heller ikke redd for å tenke nytt, så vi kan finne de beste helhetlige løsningene i hvert enkelt prosjekt.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.
  • Spennende og allsidige prosjekter.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Tilgang på leie av firmahytter.
  • Svært gode helse og pensjonsforsikringer.
  • Sentrale lokaler med kantine, gymsal og treningsrom.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg.

Som ansatt i ÅF Engineering er du en del av et bunnsolid selskap, som driver med en mengde spennende prosjekter. Oslo-kontoret har mange ansatte i samme hus. Dette skaper et kunnskapsrikt og åpent miljø som inviterer til samarbeid på tvers av fagområder. Vi jobber med hele bredden av byggeprosjekter, fra barnehager, skoler og leilighetskompleks til større omsorgsbygg. Vi er en sosial gjeng med ulik alder og bakgrunn og en svært aktiv personalklubb hvor VVS avdelingen er sterkt representert.

For spørsmål vedrørende stillingen vennligst ta kontakt med
Gruppeleder VVS Kim-André Kristiansen, tlf: 930 54 699 mail: kim-andre.kristiansen@afconsult.com
eller gruppeleder VVS Frida Wam Grønborg, tlf: 480 47 07 mail:frida.w.gronborg@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: