Gruppeleder VA

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.02.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du tar ansvar i spennende prosjekter og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Det er Swecos jobb å være i forkant.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe med medarbeidere som har høy kompetanse og stort engasjement. Du og dine kollegaer trives på jobb. Hverdagen preges av et godt arbeidsmiljø med mye smil, latter og tverrfaglige prosjekter for mange ulike kunder.

En stor del av jobben er å finne en god balanse mellom å utvikle medarbeidere og kunder og levere gode økonomiske resultater.

Hos oss vil du vokse. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Stagnasjon er et ikke-ord hos oss. Du får store muligheter til å utvikle deg, både innen faget og som leder. I juni i år flytter vi inn i nye, fine lokaler i Lysgården på Sluppen, og vi vil gjerne ha deg med på flyttelasset.

Som Gruppeleder VA er du med på å etablere Sweco som Midt-Norges mest respekterte VA-rådgiver.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av personalansvar for VA-gruppen, faglig og økonomisk ansvar for VA-gruppens resultater, å utvikle, støtte og motivere medarbeidere, aktiv kundekontakt og markedsarbeid og rekruttering.

Dette kan du:

  • Du er ingeniør eller sivilingeniør.
  • Du har minimum 10 års relevant erfaring fra VA-faget.
  • Du har kunnskap om VA-markedet i Trondheimsregionen og Midt-Norge.
  • Det er positivt med tidligere ledererfaring og kjennskap til digitale arbeidsprosesser og dataverktøy.
  • Du har solid fagkunnskap og evnen til å bygge relasjoner med dine medarbeidere, kollegaer og kunder.
  • Du ønsker å dele din kunnskap til det beste for Swecos fagmiljø.
  • Du er selvgående og får ting til skje.

Kontaktpersoner:

Mads Solberg Eriksen

+47 48158306

mads.eriksen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: