Elektroingeniør

Sonar driver med utleie og rekruttering av kandidater innen flere fagområder. Sonar består av 25 dedikerte rekruttering og bemanningsrådgivere , De siste årene har Sonar etablert et solid kundeforhold blant landets største entreprenører og rådgiverfirmaer. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering of utleie. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele prosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Bli med på prestisjeprosjekter i Oslo og omegn! Vi samarbeider med flere av landets ledende elektroentreprenører og rådgivende ingeniørbedrifter.

Sonar har etbalerte kundeforhold med ledende firmaer både på entreprenør og rådgiver-siden. Vi opplever STOR etterspørsel av elektroingeniører - Enten du ønsker en fast ansettelse eller prosjektansettelse. Vi søker elektroingeniører på hele skaleen, eneten du er moden for prosjektledelse eller i starten av din profesjonelle karriere trenger vi din kompetanse.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør
  • F|aglig engasjert
  • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser
  • Resultat - og løsningsfokusert
  • Flytende Norsk muntlig og skriftlig

Denne annonsen gjelder for flere kunder i ulik segment. Vi vil kontakte relevante kandidater med forslag til hva vi kan tilby gjennom våre oppdrag. Henvendelser/åpen søknad behandles 100% konfideniselt. Vi kontakter deg først med forslag til de mulighetene vi har å tilby for den rette kandidat.

Kontaktinfo:

Louise Røsvik
Partner
lr@sonar.no
+4791588987

Ørjan Berg Hansen
Partner
obh@sonar.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: