Prosjektleder konstruksjonsteknikk

Entreprenørselskapet SV Betong ble etablert i Sandnes i 1990. På 25 år ble antall medarbeidere økt til over 160 ansatte – et resultat av en sunn økonomisk utvikling og en stadig stigende posisjon i markedet. Fra å være en leverandør av mindre bygg de første årene kan vi i dag vise eksempler på at vi har hatt ansvaret for gjennomføringen av store og kompliserte byggeoppdrag.

SV Betong har gjennom årenes løp etablert seg med en solid posisjon som betongspesialist, men gjennomfører også komplette totalentrepriser eller delte entrepriser i størrelser opp til kr 500 mill. Vår kapasitet innenfor egenproduksjon inneholder både spennteknikk, betong- og montasjearbeid. Denne kombinasjonen gir oss stor fleksibilitet i bygging av betongkonstruksjoner.

For øyeblikket spenner prosjektmiksen vår fra tunge betongkonstruksjoner til råbygg innenfor privat bolig-/næringsbygging og offentlig tjenesteyting.

Vårt hovedmarked er sørlige del av Rogaland og sentrale østlandsområde. I tillegg har vi fleksible parkeringshus vi leverer over hele landet.

FirmaSV Betong
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Som prosjektleder i vår avdeling for konstruksjonsteknikk blir du en del av et spennende fagmiljø knyttet til konstruksjonsteknikk. Vår styrke er dyktige fagfolk på byggeplass kombinert med tung kompetanse på valg av konstruksjonsløsninger og planlegging.

Hovedoppgaven din vil være prosjektgjennomføring med fokus på kontrakt, økonomi, organisering og byggeteknikk. Du vil få ansvar for å lede prosjektering, forberedende planlegging og utførelse.

Stillingen har økonomi- og personalansvar i tildelte prosjekter.

Stillingen rapporterer til leder for betong & montasje.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen byggrelaterte fag
  • 5 års relevant arbeidserfaring innen prosjektledelse, montasjeledelse, prosjektering av konstruksjoner eller prosjekteringsledelse.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, med ansvar, frihet og myndighet i stillingen
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Trivelige og kompetente kollegaer med ulik faglig bakgrunn, utdanning, alder og kjønn
  • Uformelt og inkluderende arbeidsmiljø

Spørsmål?

Kontakt HR-leder Camilla Borsheim 

mobil: 452 59 431, camilla.borsheim@svbetong.no

Leder betong & montasje Stig Jespersen

mobil: 926 89 680, stig.jespersen @svbetong.no

Interessert?

Send din søknad til camilla.borsheim@svbetong.no

Vis flere stillinger: