Tømrere

Consto AS ble etablert i Tromsø i 2006 som et nordnorsk entreprenørselskap. Siden er virksomheten utvidet med regionale etableringer over hele Norge og i Sverige. Consto er i dag landets syvende største entreprenør og er fortsatt i vekst. I 2017 hadde konsernet en omsetning på 5,6 milliarder kroner og nær 800 medarbeidere. Hovedkontoret er i Tromsø. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no

Consto Svalbard AS er et datterselskap av Consto Nord AS. Som eneste entreprenør dekker selskapet markedet på Svalbard. Consto Svalbard AS har flere pågående prosjekter under utførsel og nye store oppdrag for fremtiden. Selskapet har 5 funksjonærer og 31 fagarbeidere. Hovedkontor er i Longyearbyen.


FirmaConsto Svalbard
FylkeSvalbard
StedLongyearbyen
Søknadsfrist01.03.2019

Vi søker 5 tømrere til byggeprosjekter på Svalbard. Vi utfører boliger og alle typer næringsbygg.

Kvalifikasjoner
  • Fagbrev
  • Erfaring fra produksjon på større byggeprosjekter
  • Manglende formell utdannelse kan kompenseres med allsidig erfaring fra yrket
  • Gjerne erfaring som bas, men ikke et krav
Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring, initiativ og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Ståle Sæther

Personalsjef

95473511

Søk stilling

Vis flere stillinger: