Fagarbeidere innen fjellsikring, injeksjon og tunnel

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 500 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist25.02.2019

Til sikringsteknikk søker vi etter fagarbeidere som kan utfører større og mindre prosjekter innen fjell- og tunnelsikring, injeksjon, vann- frostsikring og rehabilitering av kraft- og vegtunneler. Vi har en moderne maskinpark og dyktige fagarbeidere som jobber for både interne og eksterne kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Inspeksjon og sikring av tunneler
  • Vann- og frostsikring i tunneler - både nye tunneler og rehabilitering
  • Kjemisk- og sement injeksjon
  • Dagsikring

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev innen fjell- og bergverk
  • Klatrekompetanse
  • Maskinførerbevis M2 og M4
  • Førerbevis BE og C

Profil

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet, god kommunikasjon og samarbeid med andre faggrupper. Arbeidet krever nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs, og opplæring utover kvalifikasjonskravene vil bli gitt. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet. Veidekke har også firmahytter, ulike bedriftsidrettslag og foreninger.

Spørsmål om stillingen

Steinar Hansen

Anleggsleder

Telefon 970 92 892

Søk stilling

Vis flere stillinger: